Tribuna
FOTO: Tragedia de la Mediaș se putea repeta. Intervenție în forță pentru doi cuțitari, în centrul Sibiului
10301 vizualizari
FOTO: Tragedia de la Mediaș se putea repeta. Intervenție în forță pentru doi cuțitari, în centrul Sibiului

Tragedia de la Mediaș s-ar fi putut repeta în centrul Sibiului, în timpul nopții de joi spre vineri. Doi bărbați s-au dezbrăcat la bustul gol, au scos cuțitele și au început să amenințe clienții unui bar.

Pentru că firma avea contract cu firmă de pază și protecție, intervenția în forță a pus capăt în trei minute scandalului. Agenții firmei de pază au intervenit în scurt timp și lucrurile s-au rezolvat rapid.

„Aveam contract cu firma unde a izbucnit scandalul. Agenții firmei noastre au ajuns în maxim 3 minute și s-a acționat prin izolarea celor doi indivizi. Au apelat prin 112 și au venit echipe de la Jandarmerie și Poliție în scurt timp și au fost predați cei doi organelor legii în siguranță”, a spus Adrian Mihai, de la firma Assault Protect.

Prin intervenția promptă a echipei de agenți, situația nu a degenerat, cum s-a întâmplat în urmă cu puțin timp la Mediaș, când în urma unui scandal ce nu a putut fi stăpânit, un om a murit.

 comentarii
8 comentarii

de ce nu li se da si pistoale ca in vestul salbatic.
xyz
01.02.2019 13:23
UNDE-S MĂI ĂIA ÎN BUSTUL GOL?VOI CE AȚI POZAT CALDARÂMUL SI JANDARMII?JURNALISM IEFTIN CREAT DE PURTĂTORI DE DIPLOME.
pepe
01.02.2019 14:26
reclama putin mascata la firma de paza , lucrurile nu au stat deloc asa
sunt curios de legalitatea asa zisei interventii in forta
un privitor prezent la incident
01.02.2019 15:08
Purtători de diplome?
Mă faci să râd!
Purtători de arme albe!
Pază și protecție Assault Security!
Probabil că voi aveți contract cu Centru de Afaceri acolo unde în urmă cu 3 săptămâni mai precis în data de 12.01.2019 a fost bătut un cetățean de 2 așa zisi oameni de securitate : Lazăr Ioan și Lazăr Cosmin .
Am înțeles că și FBI- ul o să intre pe fir...
Așa aici în țărănime- tiganime de oraș cultural european...
Nu contează acest lucru.
Acel cetățean trebuia să plece în SUA și acum trebuie să mai aștepte câteva săptămâni până se derulează procedurile cu Parchetul și organele din SUA.
FBI - Federal Bureau Of Investigation
01.02.2019 15:09
Alo Politia din Sibiu cum se poate sa faca o firma ca assault protect interventii , monitorizare, cand ei saracii nici nu au avize de la IGP in domeniu . Mai faceti si voi controale ca îi vedeti toata ziua prin oras . Acest penal Adrian Mihai este un oportunist care nu stie altceva decat sa vorbeasca de altii . Spun penal pentru ca este anchetat penal ptr. uz de arma si alte violențe.
Sibianu
01.02.2019 16:56
Nu mor caii când vor javrele. Succesul unora este invidia și oftica altora. Exista firme de tot felul in urbe. Zeci! Pensionari, amibe, paramaci, subnutriți . Apare o firmă cu curaj și o dați in povesti de clasa a treia. Celibidache a fost dirijor dar msi bun ca voi, niște zdrențe ordinare. Dacă aveți curaj postați cu profilul de Facebook când mâncați rahat cu polonicul . Ăla cu FBI-ul este cel mai tare. În pielea mea de milogi ce sunteți .
Ion Popl?cean( nume real)
01.02.2019 20:35
Mai jegosilor nu va e rusine ? Ați falimentat assault security , ne- ati lasat fara bani fara servici peste noapte , ati lucrat la negru cat ati vrut ( se stie cate controale dela itm ati avut si cate amenzi ati platit ) .Mai fraiere tu chiarnu vezi ca te fura toti in frunte cu papagalul de Ciprian ? Acum vi sa dai lectii de paza . Domnule Mihai esti un om de nimic, un om la care îi place barfa si minciuna .O sa ramai un om mic datorita caracterului infect . Sunt multe de spus referitor la firma falimentara Assault securiti si la cei care au condus o .Noi fosti angajati asteptam ca anaful si Itm sa- si faca treaba si sa ne primim si noi drepturilela zi. Esti un papagal vopsit, mai ai multe de invatat !
Un fost angajat la Assault security
01.02.2019 21:38
Nihai cu sânje în instalație. Intătdauna o fo’ al drecu’ omu’ ăsta .Meseria o cere.
Coco Jambo
01.02.2019 21:39
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA