Tribuna
PNL
FOTO: Tineri din Poplaca și Porumbacu, reținuți pentru furturi de animale în Vâlcea
Vasile ANTIPA
1907 vizualizari
FOTO: Tineri din Poplaca și Porumbacu, reținuți pentru furturi de animale în Vâlcea

Doi tineri, din Poplaca și Porumbacu, au fost reținuți de polițiști, ei fiind bănuiți că sunt autorii mai multor furturi de animale din județul Vâlcea. Polițiștii vâlceni au destructurat o grupare specializată în furturi de animale, care, între 2 și 8 decembrie, ar fi furat mai multe animale din gospodăriile oamenilor, cauzând un prejudiciu de peste 15.000 de lei.

Cercetările au condus la identificarea a doi tineri, de 21 și 24 de ani din comunele Porumbacu și Poplaca, care cu ajutorul unei autoutilitare, au reușit să fure 6 bovine, un cal și alte bunuri din curțile oamenilor, în scopul de a le comercializa.

"În urma verificărilor au fost găsite și redate proprietarilor, 4 bovine sustrase, una dintre ele la domiciliul unuia dintre tineri, iar celelalte la locuințele unor persoane care le-ar fi cumpărat.

De la percheziții au fost ridicate și sumele de 12.000 de euro și 14.000 de lei și o autoutilitara folosită la comiterea furturilor de animale. Față de cei doi s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, aceștia fiind încarcerați la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Vâlcea.

Astăzi, ei vor fi prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, în 3 cauze penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat", informează IGPR prin intermediul unui comunicat de presă.


comentarii
1 comentarii

Acum 500 de ani vâlcenii furau de la sibieni. Roată se învârte, relele rămân.
Istoriejalnica
12.12.2019 10:41
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia