Tribuna
FOTO: Șoseaua Alba Iulia, o uliță plină de noroi. Poliția Locală a aplicat două amenzi
FOTO: Șoseaua Alba Iulia, o uliță plină de noroi. Poliția Locală a aplicat două amenzi
© Răzvan NEGRU

Cei care au trecut marți pe Șoseaua Alba Iulia, între sensul giratoriu de la Metro și Aeroport, au avut sentimentul că au nimerit pe ulița înnămolită a unui sat uitat de lume. După cum puteți vedea în imagini, pe sensul de mers către Aeroport, carosabilul era plin de noroi, asfaltul fiind practic acoperit. Potrivit cititorului care ne-a semnalat această situație, noroiul ar proveni de la niște utilaje folosite în construcții, pe un șantier situat în apropierea zonei respective. Nimic de zis, un șantier presupune lucrări, disconfort, murdărie, dar nu înseamnă că drumul public trebuie umplut de noroaie aduse pe roți de autocamioane. Există în lumea civilizată un principiu potrivit căruia poluatorul plătește. 

Două amenzi aplicate de Poliția Locală

Într-un comunicat transmis miercuri redacției, Primăria Sibiu anunță că au fost luate măsuri împotriva celor care au murdărit șoseaua.

Poliția Locală Sibiu a verificat această situație în cursul zilei de 24 noiembrie. În urma analizei imaginilor de pe camerele de luat vederi din zonă și deplasării la fața locului s-a constatat că noroiul de pe carosabil a fost adus de camioanele care deserveau un șantier din zona șoselei Alba Iulia, roțile acestora nefiind curățate de pământ la ieșirea din șantier. Poliția Locală a aplicat două amenzi în acest caz: o amendă în valoare de 2500 de lei firmei de transport care deține camioanele în cauză și o amendă de 1000 de lei firmei de construcții pentru faptul că nu a gestionat în mod corespunzător accesul și ieșirea din șantier a vehiculelor. 

De asemenea, în aceeași zi, în jurul orei 15, Serviciul Salubrizare a intervenit pentru curățarea porțiunii de drum afectate. Pentru plata acțiunii de curățare, Serviciul Salubrizare se va îndrepta împotriva firmelor în culpă” se arată în documentul transmis de Primăria Sibiu. 

 

D. B.

 

 


comentarii
7 comentarii

ASA ESTE SI LA COBORIREA DE PE HULA SACELULUI PE O PORTIUNE DE 300 DE METRI ESTI CA PE HOTAR.Intreb
nu dau cu paru oare garda de mediu si nici politia nu vad mai ales ca noroiul ala cu ploaie este foarte periculos se pot produce accidente grave.
Un om simplu.
24.11.2020 22:40
La coborarea hulei Sacelului spre Cristian este dezastru ,tot timpul ies basculante in sosea cu rotile incarcate cu noroi.Alo nu vede nimeni ?
Cuza
25.11.2020 06:06
se mai mira cineva?
avem primar ? avem politie locala ?
NU si NU
un sibian
25.11.2020 12:05
pai care e problema!?! se pot da amenzi fara nici o restrictie... de neinteles e doar faptul ca nu li se da...
mihai
25.11.2020 12:35
POLITIA LOCALA, parte din ei ,,analfabetii functionali,, care au probleme de a scrie corect un text, o fraza, un numar, ar fi normal sa sanctioneze autovehicolele firmei/firmelelor care ies din incinta stadionului municipal, spre Bdul Mihai Viteazu e plin de mizerie, hai sesizati-va din oficiu, astept sa luati masuri.
Guvernatorul Transilvaniei
25.11.2020 17:54
Sa vedeti ce este pe Viitorului. Sa vedeti ce este la Libra.
me
25.11.2020 18:33
Voi chiar nu mai aveti subiecte de scris. Cineva frustrat din diverse motive a facut reclamatie la ziar, ptr ca-i era frica sa reclame autoritatilor statului. A cui e firma asta de-si permite asa ceva? Intr-o tara normala in 2 ore avea santierul blocat. La noi subiecte de presa. La mall-ul de la gara ati vazut asa ceva? Si cat s-a sapat acolo.
Ion
26.11.2020 09:39
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia