Continental
Tribuna
FOTO: Șoferul care a lovit o minoră din Mediaș pe trecere, căutat de polițiști
Vasile ANTIPA
1070 vizualizari
FOTO: Șoferul care a lovit o minoră din Mediaș pe trecere, căutat de polițiști

O minoră de 11 ani din Mediaș a fost accidentată, vineri seara în jurul orei 21, pe Șoseaua Sibiului, în timp ce traversa pe trecerea pentru pietoni. Șoferul nu a oprit, el continuându-și drumul. Minora era cu sora ei, în vârstă de 8 ani. 

Cele două fete au mers acasă, iar în jurul orei 21.35, părinții au sunat la 112 pentru a solicita un echipaj de prim ajutor, victima fiind ulterior transportată la spital. Un echipaj SMURD Mediaș a ajuns la locuința copilei, aceasta fiind apoi transportată la Conpartimentul Primire Urgențe al Spitalului Municipal din oraș.

Aceasta a suferit un traumatism cranio facial și traumatism la un picior. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mediaș au efectuat verificări și au vizualizat înregistrările camerelor de luat vederi existente în zonă, însă, până în prezent, autoturismul și persoana aflată la volan nu au putut fi identificate.

Polițiștii medieșeni solicită sprijinul medieșenilor care pot oferi detalii cu privire la autovehiculul implicat și la persoana aflată la volan. Cei care pot oferi informații ce pot conduce la identificarea autovehicului și conducătorului sau conducătoarei auto sunt rugați să contacteze Dispeceratul Poliției Municipiului Mediaș, telefon 0269/841.212.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia