Tribuna
FOTO și VIDEO: Un TIR a lovit podul peste Olt și a luat foc, pe DN 1. Traficul reluat după 8 ore. Bărbatul care a sărit din cabină în râu, găsit mort, după 10 ore
Laura BUCIU
6449 vizualizari
FOTO și VIDEO: Un TIR a lovit podul peste Olt și a luat foc, pe DN 1. Traficul reluat după 8 ore. Bărbatul care a sărit din cabină în râu, găsit mort, după 10 ore

ACTUALIZARE 2: 

Bărbatul de 27 de ani, care a sărit în râul Olt, din TIR-ul implicat în accidentul produs miercuri dimineața pe DN1, în zona localității Bradu, a fost găsit mort, la zece ore după accident.

Potrivit ISU Sibiu, bărbatul era mort în momentul în care a fost găsit de echipa de scafandri, în râul Olt.

 

ACTUALIZARE: 

 

În jurul orei 14.30 s-a dat drumul circulației pe DN 1, în zona Bradu, acolo unde un TIR a lovit un pod și a luat foc. Timp de mai bine de opt ore, traficul a fost blocat. 

Pompieri din mai multe județe caută, în continuare, pasagerul din cabina TIR-ului, care ar fi sărit în râul Olt, de teamă, după ce camionul a luat foc.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Un TIR a lovit podul peste Olt și a luat foc, miercuri dimineața, pe DN1, Sibiu-Brașov, în zona localității Bradu.

Potrivit polițiștilor, accidentul a avut loc miercuri dimineața pe DN1, la kilometrul 286, în zona localității Bradu din județul Sibiu.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Sibiu –Brașov, la kilometrul 286 (localitatea Bradu) jud. Sibiu, a avut loc un accident rutier: pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum conducătorul unui autotren a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a izbit de un cap de pod”, au transmis reprezentanții Poliției Române.

În urma impactului, TIR-ul a luat foc. Șoferul a fost rănit ușor.

Circulația în zonă este oprită.

„Incendiul care se manifestă  generalizat a fost localizat de către pompierii militari. Se deplasează în sprijin și barca pneumatică împreună cu echipaj de pompieri pentru a căuta una din persoanele implicate în accident care se presupune că a sărit în râul Olt”, spun reprezentanții ISU Sibiu.

„Ansamblul TIR era condus spre Brașov de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, din București, care nu a suferit vătămări corporale. În prezent, este căutat pasagerul, bărbat în vârstă de 27 de ani, tot din București, care a sărit din auto în afara drumului”, spun și polițiștii. 

 

 comentarii
3 comentarii

un mare IMBECIL soferul asta din Bucuresti!!!
un cetatean
23.10.2019 08:18
Nu exista nici o scuza si nici o justificare!!..ca obosit, ca a circulat cu viteza sa ajunga la timp, etc...imbecilitate absoluta!..La puscarie!!
Sofer
23.10.2019 16:34
In loc sa judecati din prima clipa ar fi bine sa va mai informati putin. Accidentul s-a produs din cauza exploziei unui anvelop nu din cauza oboselii sau a vitezei. As vreau sa vad cat de viteji ati fi intr-un asemenea caz...
@un cetatea si @sofer
24.10.2019 10:42
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA