Continental
Tribuna
FOTO și VIDEO: Un bucureștean a venit cu un kilogram de cocaină din Amsterdam și a fost prins pe Autostradă, la Săliște
FOTO și VIDEO: Un bucureștean a venit cu un kilogram de cocaină din Amsterdam și a fost prins pe Autostradă, la Săliște

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală  au dispus reținerea pe o durată de 24 ore a unui bucureștean, acuzat de trafic național și internațional de droguri de mare risc.

Acesta a fost prins în flagrant, vinerea trecută, pe autostrada A1, între localitățile Săliște și Sibiu, în timp ce se deplasa cu autoturism, având ascunsă, într-un colet aflat în portbagaj, cantitatea de peste un kilogram de cocaină, cu un grad ridicat de puritate.

Din cercetările efectuate, anchetatorii au stabilit faptul că drogurile au fost procurate de către inculpat de pe teritoriul  Olandei, fiind transportate pe cale rutieră pe ruta Amsterdam-Sibiu.

Cu ocazia  perchezițiilor domiciliare efectuate  pe raza Sectorului 2 București și în localitatea Fundeni, județul Călărași, la locuințele folosite de către inculpat, a fost găsită şi ridicată cantitatea de aproximativ 500 de grame de heroină, aproximativ 200 de grame de cocaină, un pistol, cu proiectil de cauciuc (neletal), supus autorizării, care figureaza ca fiind furat, aproximativ 30 kg. de tutun vrac, tuburi de țigarete, filtre, ambalaje, etichete si alte materiale folosite la confecționarea ilicită a țigaretelor, 10.300 de euro, 1.560 de lei  și 200 de coroane daneze.

Sâmbătă, Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea  preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. Cauza este instrumentată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti. Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul inspectoratelor de poliție județene Călărași și Sibiu, precum și de jandarmi.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia