Continental
Tribuna
FOTO și VIDEO: Un bărbat care lucra la construcția unei biserici din Șelimbăr, rănit după prăbușirea unei schele
FOTO și VIDEO: Un bărbat care lucra la construcția unei biserici din Șelimbăr, rănit după prăbușirea unei schele

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, care lucra la construcția unei biserici în localitatea Șelimbăr a căzut, miercuri, de la aproximativ 35 de metri înălțime, după ce o schelă de lemn s-a prăbușit.

Reprezentanții ISU Sibiu spun că bărbatul care lucra la o biserică, pe strada Preot Brana, din Șelimbăr, a căzut de la aproximativ 35 de metri înălțime și a suferit traumatisme cranio-cerebrale deschise, facturi la nivelul mâinilor și are dureri la coloană. Victima a fost dusă la Spitalul de Urgență Sibiu.

La rândul său, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, a declarat, că incidentul s-a petrecut după ce o schelă din lemn, de situată la aproximativ 30-35 de metri înălțime, s-a prăbușit în timp ce era demontată, iar bărbatul era în partea superioară a schelei.

„Un bărbat în vârstă de 39 de ani, sibian, angajat al unei firme de construcții, aflat în partea superioara a schelei, a fost prins sub mai multe lemne. Acesta este conștient, va fi transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a spus Welter.

Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, urmând să se stabilească toate circumstanțele care au dus la producerea evenimentului.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia