Tribuna
FOTO și VIDEO: Tragedie la Hosman. Trei oameni au murit din cauza unui tânăr care circula cu viteză
25043 vizualizari
FOTO și VIDEO: Tragedie la Hosman. Trei oameni au murit din cauza unui tânăr care circula cu viteză

ACTUALIZARE: ora 21.00

Bilanțul accidentului de la Hosman s-a schimbat, după ce unul dintre cei răniți grav a murit. Astfel, numărul persoanelor decedate se ridică la 3, iar un adolescent de 16 ani se luptă pentru viața lui, la spital.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul ca șoferul în vârsta de 19 ani, pe fondul vitezei excesive a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu o mașină condusă de un sibian de 74 de ani.

În mașina condusă de tânăr se mai aflau doi prieteni: unul în vârstă de 16, altul de 17 ani, toți din Ilimbav/ Marpod.

În urma impactului, șoferul care a pătruns pe contrasens și un prieten au murit, la fel și șoferul mașinii care circula regulamentar.

Traficul rutier este în continuare blocat. Polițiștii rutieri continuă cercetările.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Două persoane au murit și două au fost rănite, în urma unui accident produs vineri seara, pe drumul județean din Hosman.

Medicii au găsit la fața locului două persoane decedate și două rănite.

„La fața locului s-au identificat două persoane decedate dintre care una încarcerată. Alte două persoane au primit îngrijiri medicale din partea echipajelor SMURD și SAJ”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

Echipajul SMURD a transportat la UPU Sibiu un băiat de aproximativ 17 ani, intubat, inconștient.

Echipajul SAJ Sibiu a transportat la UPU Sibiu un bărbat politraumatizat, conștient.

Potrivit Poliției Sibiu, accidentul s-a produs între două mașini. Oamenii legii sunt la fața locului și cercetează cauzele producerii impactului.

Traficul în zonă este blocat.







comentarii
4 comentarii

Sosele modeste ,pentru masinile puternice care merg pe ele.Dumnezeu sa ii odihneasca !.
ION
21.02.2020 19:54
Merg pe soseaua aia zilnic. E un drum serpuit cu multe curbe stranse. Nu exista zi in care sa nu vad cel putin un teribilist care taie curbele peste linie continua fara sa aiba vizibilitate si gonind cu cel putin 90-100 km/h. ZILNIC. Daca ar putea i-ar da si mai mult dar nu il tine epava veche de 20 de ani.

Tot la 2-3 luni e un accident pe zona aia. Pe langa cateva am trecut cand masinile mai fumegau inca. Toata lumea zice ca nu sunt drumuri. O scuza penibila pentru inconstienta multora care nu se pot gandi 2 sec ca pot sa omoane oameni nevinovati care circula regulamentar. Care au familie, copii.

In ultimii cinci ani am fost oprit de UN SINGUR echipaj de politie. Daca ar sta mai des ar ridica carnete cu duiumul. Daca, daca...pana atunci murim ca prostii cu dreptatea in mana.
Tiberiu Toader
21.02.2020 23:11
Da domnule arhitect aveti dreptate , eu merg saptamanal , drumul este bun si are ceva ani decand a fost reabilitat . Problema este la parintii inonstienti care le dau drumul la copii pe sosele si cunosc prea bine ce comportament au acestia . Si mai este o problema , cati dintre oamenii care circula pe acest drum vor afka de aceste nenorociri . Putini , foarte putini .La TV ne arata cu totul alte porcarii inloc sa prezinte aceste cazuri , sa vada cat mai multi si sa se gandeasca inainte de a pornii la drum .
nora
22.02.2020 08:37
Varsta la care se cred ca le stiu pe toate. O cursa sinucigasa. Pacat....
Tibi
23.02.2020 14:21
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA