Tribuna
Apa Canal
FOTO și VIDEO: Carmen Iohannis, selfie „pe aripile vântului” la începutul anului școlar
Laura BUCIU
5239 vizualizari
FOTO și VIDEO: Carmen Iohannis, selfie „pe aripile vântului” la începutul anului școlar
© Răzvan NEGRU

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, a participat, luni, la festivitatea de deschidere a noului an școlar, la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, unde predă limba engleză, apoi s-a întâlnit cu elevii din clasa a zecea, unde este dirigintă. Nu a lipsit obișnuitul „selfie”, iar din cauza vântului copiii l-au numit „selfie pe aripile vântului”.

Carmen Iohannis a declarat, luni, la festivitatea de deschidere a noului an școlar, că i-a fost dor de elevii săi, din clasa a zecea, unde este dirigintă, și că speră ca anul acesta să fie unul mai bun decât cel care a trecut.

„E o zi specială pentru noi. Începe un nou an școlar. Suntem plini de emoții, de bucuria revederii, de speranțele unui an foarte bun. Sperăm să ne bucurăm în continuare de descoperirea noului, să fim entuziaști până la sfârșit și să avem multă răbdare unii cu alții. Mi-a fost foarte dor  de ei. Sper că și lor de mine. Uite ce frumoși sunt. Suntem în clasa a zecea și o să ne fie tot mai bine  cred, de acum încolo. Clasa a noua a fost un pic mai dificil, dar acum ne descurcăm tot mai bine”, a spus Carmen Iohannis.  

Carmen Iohannis s-a îmbrățișat cu toți elevii săi, apoi au făcut un selfie cu copiii, în curtea colegiului, așa cum obișnuiește la fiecare început de an școlar.

Soția președintelui Klaus Iohannis este dirigintă la clasa a zecea profil „Științe ale naturii bilingv engleză” de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unde predă două zile pe săptămână limba engleză.

La festivitatea de deschidere a noului an școlar a fost prezent și preotul Constantin Necula, acesta vorbindu-le elevilor despre necesitatea educației. 

© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU


comentarii
7 comentarii

Doamne fereste!!!!!!!!!!!!!! Si snoaba si gloaba.....
:)))))))))))))))))
09.09.2019 11:03
Da bine cand profesoara se pupa cu elevii , aduce si asta voturi !! i-o fi pupat numai pe aia cu drept de Vot ...hahahah
Costica
09.09.2019 12:05
ce va asteptati de la o fasta toavasa profesoara ajunsa nevazta de prezzident?made in prumbacu??
ardeo
09.09.2019 12:11
Nu si-a mai pus baticul pe cap sau numai cand merge in fata procurorilor face asta. Ce exemplu da elevilor??? 6 case din meditatii.....ale sotului......cucoana, ai f mult tupeu. Legea e ptr toti, sau nu stiai asta?
Stef
09.09.2019 17:45
....nu erau alte profesoare sa apara la deschiderea noului an scolar.Iar ne-am intors la prea mareata si iubita Elena C.Tot pupicuristi suntem mai ales unii din presa.
gogu din rampa
09.09.2019 17:49
Ca de obicei. Selfie, imbratisari... Limba engleza cand ii mai invata? Nu mai are mult pana la pensie... Dl. presedinte va fi atunci ambasador pe undeva, iar dna il va insoti in misiune... Atunci sa vezi viata... Sanatosi sa fie...
@@@
09.09.2019 20:16
Cred ca si-a ridicat putin pometii. In rest, nu vad deocamdata alte interventii... Poate la ridurile de pe frunte...
adina albert
10.09.2019 18:33
Din aceeasi categorie
Astra Film Festival

Sibiu Open

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat Scoala Jina
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA