Tribuna
FOTO și VIDEO: Carmen Iohannis a preluat o nouă generație de elevi, la Colegiul Național Gheorghe Lazăr: „Sperăm să ne realizăm toate planurile pe care ni le stabilim în această zi”
FOTO și VIDEO: Carmen Iohannis a preluat o nouă generație de elevi, la Colegiul Național Gheorghe Lazăr: „Sperăm să ne realizăm toate planurile pe care ni le stabilim în această zi”

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, a preluat, luni, o nouă generație de elevi care încep liceul la Colegiul Gheorghe Lazăr, din Sibiu, după ce, vara această, elevii unde era dirigintă au absolvit.

Soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen, a sosit la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, unde predă limba engleză, luni, în jurul orei 9, și a intrat direct în clădirea școlii. După festivitatea de premiere, care s-a finalizat în jurul orei 11, Carmen Iohannis a declarat că a preluat, de luni, o nouă generație de liceeni, clasa a IX-a E.

  • „E o zi specială astăzi, suntem cu multe emoții de toate părțile: și elevii, și părinți, și noi, o zi pe care probabil marea majoritate nu o vom uita. Cu astfel de zile de început de an pășim plini de optimism și sperăm să ne realizăm toate planurile pe care ni le stabilim în această zi. Fiind an centenar, sigur că aspirațiile noastre sunt și mai înalte și sper ca în acest an să le atingem în cea mai mare măsură”, a spus Carmen Iohannis.

Soția președintelui a mai spus că ziua începutului noului an școlar este una care o bucură, deoarece se întâlnește și cu foștii elevi, care au venit să o întâmpine.

  • „E o zi foarte bucuroasă, pentru că mă întâlnesc și cu foștii elevi, mă așteaptă aici, și preiau o clasă de boboci, clasa a IX-a E, pe care sper să îi conduc până când se poate spre sfârșitul acestui liceu”, a mai spus dascălul.

Aproximativ 15 absolvenți au așteptat-o pe Carmen Iohannis, după festivitate, i-au oferit flori și au vorbit cu ea în limba engleză. Aceștia au spus că le-a fost dor de fosta dirigintă și că o vor mai vizita.

După întâlnirea cu foștii elevi, Carmen Iohannis a intrat în clădirea Colegiului, unde s-a văzut cu elevii din clasa a noua.

FOTO: Răzvan NEGRU







comentarii
2 comentarii

Domnilor de la Tribuna, oare cate educatoare, profesori/profesoare in invatamantul primar, gimnazial si liceal n-au preluat "boboci" odata cu inceperea anului scolar? Despre ei nicio litera??? Doar Carmen??? Dece??? Ce merite are doamna in plus fata de celelalte cadre didactice? Poate doar acela de a-l determina pe sotul ei sa se plimbe saptamanal de la Bucuresti la Sibiu cu o intreaga escorta si sa ne coste o caruta de bani...Asta ce ati produs este DISCRIMINARE! Si ar trebui sa va....
Elev
11.09.2018 04:36
Dece, dice, di ce sau de ce?
@elev
11.09.2018 07:30
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA