Tribuna
European Best Destinations
FOTO: Șase persoane rănite după ce o căruță nesemnalizată a fost lovită de o mașină. Un copil a decedat
Vasile ANTIPA
4579 vizualizari
FOTO: Șase persoane rănite după ce o căruță nesemnalizată a fost lovită de o mașină. Un copil a decedat

Un copil și-a pierdut viața și alte șase persoane au fost rănite, vineri seara, într-un grav accident rutier produs între localitățile Hoghilag și Valchid, după ce o căruță a fost lovită de un autoturism.

Căruța era nesemnalizată și a fost lovită din spate de un autoturism condus regulamentar de către un tânăr de 27 de ani din Harghita. Mai multe persoane, printre care și copii, s-au ales cu răni grave în urma impactului. Trei echipaje SMURD au intervenit pentru acordarea primului ajutor răniților. De asemenea, au fost chemate în sprijin și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Sibiu și alte două ambulanțe de la Sghișoara.

La fața locului echipajele de prim ajutor au evaluat victimele și au acordat ingrijiri medicale urmând apoi transportul la spital. Astfel, la Spitalul de Urgență Mureș o ambulanță a transportat un copil 8 ani în comă profundă, un copil de aproximativ doi ani cu traumatism cranio-celebral, conștient, transportat de un echipaj de terapie intensivă SMURD Sighișoara împreună cu un adult cu escoriații, iar un copil de 7 ani a fost transportat de un echipaj de prim ajutor medical SMURD Sighisoara cu fractură de tibie.

Din păcate, copilul de 8 ani a decedat din cauza rănilor grave suferite. La Compartimentul Primire Urgențe Mediaș a fost transportat de o Ambulanță un copil de 5 ani cu escoriații. La Unitatea de Primire Urgențe Sibiu au fost transportate două persoane. Este vorba despre o femeie de proximativ 33 ani în stare de inconștiență cu o autospecială de prim ajutor medical SMURD Sibiu și un copil 7 ani cu fractură la o mână și dureri lombare transportat cu un echipaj de prim ajutor medical SMURD Mediaș. Polițiștii rutieri au demarat o anchetă în acest caz.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia