Tribuna
FOTO: Șapte percheziții la persoane care vindeau droguri pe stradă, în Sibiu
Laura BUCIU
1272 vizualizari
FOTO: Șapte percheziții la persoane care vindeau droguri pe stradă, în Sibiu

Șapte percheziții au avut loc, joi, în trei localități din județul Sibiu, unde polițiștii și procurorii DIICOT aveau informații că locuiesc persoane care vând substanțe psihoactive. Tranzacțiile se făceau la domiciliul dealer-ilor sau pe stradă.

Polițiștii Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, sub coordonarea procurorilor din cadrul DIICOT - BT Sibiu, au efectuat șapte percheziții în trei localități din județul Sibiu, la persoane bănuite că ar fi procurat, deținut și comercializat substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

De asemenea, au fost puse în aplicare trei mandate de aducere, pentru persoanele bănuite de desfășurarea acestor activități.

„Au fost ridicate aproximativ 700 de grame de masă vegetală, 2 comprimate, 2.450 de lei, 100 de lire sterline, 5 grindere, un cântar electronic, 9 telefoane mobile, 2 laptop-uri, un hard-disk, o râșniță și autocolante pentru inscripționat plicuri. Din cercetări a reieșit că, de la sfârșitul anului 2019, membrii grupării ar fi comercializat substanțe cu efect psihoactiv unor persoane din județul Sibiu, tranzacțiile fiind efectuate stradal sau la locuințele persoanelor cercetate”, reprezentanții Poliției Române.

O parte din substanțele interzise ar fi fost procurate din străinătate și expediate printr-o firmă de coletărie.

Acțiunea beneficiază de sprijinul echipelor de acțiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliție județene Sibiu și Alba.

Cercetările sunt în curs de desfășurare pentru documentarea şi probarea întregii activităţi infracţionale.


comentarii
1 comentarii

Nu il cauta nimeni pe Laurentiu Roman de pe Filarmonicii Nr 1 din Sibiu? Politia de ex.
un cetatean ingrijorat
27.11.2020 19:47
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia