Tribuna
FOTO: Radu Ioan Răceu a părăsit ANAF-ul și a devenit noul secretar al județului Sibiu
FOTO: Radu Ioan Răceu a părăsit ANAF-ul și a devenit noul secretar al județului Sibiu

Radu Ioan Răceu, care a fost șef serviciu în cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) a devenit, de miercuri, noul secretar al județului Sibiu.

Noul secretar a depus jurământul prin care își asuma că va respecta Constituția României, drepturile și libertățile fundamentale ale omului și va aplica în mod corect și fără părtinire legile țării. 
Radu Ioan Răceu are o experiență de peste 8 ani, în domeniul juridic, fiind consilier în Administrația Județeană a Finanțelor Publice, si de asemenea, șef serviciu în cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

„Îi urăm bun venit în echipa Consiliului Județean Sibiu și mult succes în activitate”, au scris reprezentanții CJ Sibiu pe pagina oficială de Facebook.

La preluarea funcției și depunerea jurământului au participat președintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, vicepreședintele Marcel Luca și Rodica Țîrlea, cea care a asigurat, până în prezent, interimatul funcției. (L. B.)


comentarii
3 comentarii

Cine e domnul? Ce partid il sustine?
15.08.2019 14:22
Domnul este fiul domnului Raceu care a fost ani buni șefuleț la ANAF Sibiu. Nepotismul in floare in continuare in Romania, i-a gasit taticu un loc călduț la Anaf, iar acum la consiliul județean pe 3000 euro pe luna.
Unul
15.08.2019 23:34
Auleo,da ce impoponata e Daniela.
gogu din rampa
16.08.2019 10:26
Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia