Tribuna
Fabrica Sevis
FOTO: Președintele Klaus Iohannis, vizită surpriză la expoziția unui elev, la Primăria Sibiu
Adrian POPESCU
20735 vizualizari
FOTO: Președintele Klaus Iohannis, vizită surpriză la expoziția unui elev, la Primăria Sibiu

Președintele României, Klaus Iohannis, a participat, duminică, la expoziția unui elev de la Colegiul Național Brukenthal, răspunzând, astfel, invitației lui Gabriel-Vlăduț Bogdan.

În ziua de Maifest, după ce a montat lucrările sale pe simeza din holul principal al Primăriei, a decis să invite diferite personalități la expoziția intitulată ”SB+EU”, după modelul: „Salut!...sunt..Vlăduț Gabriel Bogdan, elev la Școala: Colegiul Național Samuel von Brukenthal din Sibiu...expoziția mea o poți vizita în holul mare din Primăria Municipiului Sibiu...în perioada 6-12 mai”.

Primul care a răspuns invitație atipice a fost chiar președintele României. După ce a participat alături de soția sa, Carmen Iohannis, la slujba de duminică de la  Biserica parohială Romano-Catolică "Sf. Treime”, din Piața Mare, cuplul prezidențial a intrat în holul principal al Primăriei, unde l-au felicitat pe tânărul expozant.

Ulterior președintele a parcurs împreună cu Gabriel planșele expuse de elev în pavilionul expozițional.

Vlăduț Gabriel-Bogdan a fost extrem de fericit de această vizită.

La finalul vizitei surpriză, președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au  semnat pe foaia de impresii pregătită de Gabriel pentru vizitatori.

Ca semn de prețuire, Carmen Iohannis  și o mică inimioară.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
A.D.I. Eco Sibiu

Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

Guitar Meeting

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia