Tribuna
PNL
FOTO: Peste 100 de turiști evacuați din hotelul Hohe Rinne din Păltiniș, după un incendiu la SPA
FOTO: Peste 100 de turiști evacuați din hotelul Hohe Rinne din Păltiniș, după un incendiu la SPA

ACTUALIZARE: Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit.

"Pagubele înregistrate sunt următoarele: elementele de construcție ale saunei și au fost afectate elementele de finisaje ale centrului Spa, precum și finisajele corpului C, aparținând clădirii", precizează ISU Sibiu.

Știre inițială:

Un număr de 106 turiști și trei angajați au fost evacuați joi dimineața din hotelul Hohe Rinne din Păltiniș după un incendiu care a izbucnit în zona de SPA a unității de cazare. Două femei au suferit intoxicație ușoară cu fum și atac de panică și au fost duse la spital.

„Inspectoratul Pentru Situații de Urgență " Cpt. Dumitru Croitoru" al județului Sibiu a fost sesizat cu privire la existența unui incendiu izbucnit în interiorul zonei Spa a unei unități de cazare, tip hotel, din stațiunea Păltiniș. S-a intervenit de urgență cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, autospeciala de salvare de la înălțime, autospeciala de transport victime multiple și trei echipaje SMURD. S-a procedat pentru evacuarea unui număr de 106 persoane cazate și trei angajați ai hotelului. După evaluarea medicală a tuturor persoanelor implicate  două femei de cca 50 și 20 de ani, intoxicate cu fum, au fost preluate de echipajele SMURD și transportate la UPU Sibiu”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

Incendiul a fost lichidat, dar nu se știe deocamdată cauza izbucnirii flăcărilor.

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia