Tribuna
FOTO: Pescarii sibieni, protest în faţa Direcţiei Silvice
Ioan VIDRIGHIN
4138 vizualizari
FOTO: Pescarii sibieni, protest în faţa Direcţiei Silvice
34 de pescari sibieni au fost prezenţi miercuri, la ora 18, în faţa Direcţiei Silvice Sibiu, unde au protestat paşnic, prin afişarea unor benere şi pancarte cu lozinci la adresa conducerii AJVPS.

Romeo Stoicescu, preşedintele ales de pescarii şi vânătorii din municipiul Sibiu a fost revocat de Consiliul Director al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sibiu printr-o hotărâre pe care o caracterizează ca fiind "nejustificată".
În faţa presei, Stoicescu şi-a exprimat o serie de nemulţumiri vizavi de actuala conducere a AJVPS: "Vrem alegeri libere, fără persoane impuse, dorim să ne implicăm mai mult ca asociaţie, care este cea mai mare din judeţ. Reuneşte peste 5.500 de membri, vânători şi pescari. Filiala Sibiu AJVPS are 4.300 de membri (vânători şi pescari). Nu putem să fim membrii unei asociaţii care nu este condusă corespunzător. Joi, în cadrul Adunării Generale AJVPS voi ridica toate aceste probleme şi sper ca ele să fie rezolvate pentru că sunt în asentimentul tuturor colegilor mei".
Personal, nu sunt atât de optimist din moment ce, la un miting de protest anunţat în presă cu o zi înainte, au ţinut să fie prezenţi mai puţin de 10 la sută din membri Filialei Sibiu AJVPS. Vom reveni cu amănunte. Redăm mai jos câteva din lozincile afişate ieri în faţa Direcţiei Silvice Sibiu: "Vrem preşedinte ales nu impus", "Noi vă plătim, Voi ne lucraţi", "Pădure vs Aer/Varga vs Aere", "Controlează pădurile cu AJVPS".


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Eurotrip

koenigfrankstahl

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia