Tribuna
PNL
FOTO: Patru persoane rănite după impactul dintre două mașini, în Cornățel. Șoferul vinovat a vrut să evite un câine
FOTO: Patru persoane rănite după impactul dintre două mașini, în Cornățel. Șoferul vinovat a vrut să evite un câine

Două femei și doi bărbați au fost răniți, sâmbătă, în urma impactului dintre două mașini, pe DJ106, în localitatea Cornățel.

„În accident au fost implicate patru persoane, două femei și doi bărbați care au fost evaluate medical la fața locului. S-au acordat  îngrijiri medicale persoanelor implicate, iar trei dintre ele, două femei de circa 45, respectiv 54 de ani, și un bărbat de 58 de ani, au fost transportate la UPU Sibiu, policontuzionate. Cealaltă persoană a refuzat transportul la spital”, a spus Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Polițiștii au stabilit că accidentul de pe drumul Sibiu – Agnita s-a produs după ce unul dintre șoferi a încercat să evite un câine apărut pe șosea.

„În accident sunt implicate două mașini, șoferul care circula spre Sibiu, din primele cercetări se pare că ar fi evitat un câine, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar spre Agnita. Din accident sunt trei victime: șoferul care circula spre Agnita (58 de ani, din Sibiu) și soția (54 de ani, din Sibiu), iar din celălalt autoturism, condus de un bărbat de 29 de ani, din Hosman, este rănită o pasageră de 45 de ani”, a spus Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Polițiștii rutieri fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. (L. B.)


comentarii
2 comentarii

Oameni ca acesta uita ca masina are si FRANE- si ca ochii nu trebuie fixati doar pe caine, ci la toata panorama din fata Nu ma mira nimic romanasii nu mai au rabdare sunt grabiti sa ajunga??? la spital sau mai rau, la un metru sub pamint -- Pacat ca persoane nevinovate ajung victime -nesimtitilor
mike
07.12.2019 20:49
Corect Mike!
Ioan
09.12.2019 08:02
Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia