Tribuna
PNL
FOTO: Paradă cu „Indiene”, pe străzile Sibiului
FOTO: Paradă cu „Indiene”, pe străzile Sibiului

Sâmbătă după-amiază, cei care se aflau în zona centrală a Sibiului, au avut parte de un spectacol aparte: aproximativ 30 de motocicliști au defilat pe principalele artere ale orașului, iar la final și-au lăsat motoarele în parcarea de la Cazarma 90 și au luat la pas prin centrul istoric. Motocicliștii care au dezmorțit atmosfera după-amiezei toride sunt uniți de o pasiune comună pentru marca „Indian”. Povestea acestui brand începe în 1901 în SUA, când aici au fost produse primele motociclete. Ani la rând, Indian a fost lider de piață și abia în 1913 compania a fost depășită din punctul de vedere al vânzărilor de Harley-Davidson.

Toate motoarele care au defilat în weekend prin Sibiu aparțin acestei mărci, iar proprietarii lor au venit din toate colțurile țările pentru a se reuni în „familia Indian”, în orașul de pe malul Cibinului. 

O motocicletă precum cele ce au putut fi văzute în coloana care a atras privirile sibienilor costă aproximativ 30.000 de euro, prețul scăzând sau crescând în funcție de model.

FOTO: Răzvan NEGRU

 

© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU


comentarii
1 comentarii

Bine că scrie RO pe plăcuțele de înmatriculare. Puteam crede că au venit călare din America. Și nu pe "motoare" ci pe motociclete. Așa se zice pe limba română.
Motovelo
01.08.2020 21:16
Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia