Tribuna
PNL
FOTO: O camionetă care bascula moloz, cărămizi și deșeuri din lemn, fotografiată în Păltiniș de un sibian, revoltat de situație
FOTO: O camionetă care bascula moloz, cărămizi și deșeuri din lemn, fotografiată în Păltiniș de un sibian, revoltat de situație

Un cititor ne-a trimis pe adresa redacției mai multe fotografii și o scrisoare în care își exprimă revolta față de o situație din Păltiniș. Redăm conținutul scrisorii cititorului:

„Sâmbătă, 12 septembrie, am făcut o plimbare prin stațiunea Păltiniș, județul Sibiu. Cu mirare, am observat o grămadă de moloz și alte resturi ale unei construcții, vis-à-vis de Cabana Nora, imediat ce treci de tunelul pârtiei de schi.

Azi, 16 septembrie, am ajuns din nou la Păltiniș, împreună cu niște prieteni. Cu mirare am observat o camionetă care bascula moloz, cărămizi și deșeuri lemnoase în același loc!!! Am reușit să fac câteva poze, pe care vi le trimit spre documentare.

Am urmărit să văd de unde se încarcă camioneta și am văzut ceea ce a mai rămas dintr-o căbănuță, lângă care am putut citi pe un panou că demolarea se execută de firma SC RETEZAT, din Sibiu.

Sper din inimă că veți lua măsurile ce se impun în această situație și că nu vom asista din nou la o mușamalizare tipic mioritică”, scrie cititorul în e-mailul transmis redacției.


comentarii
5 comentarii

Vin si eu cu o situatie. O camioneta albastra SB 13 YEB incarca molozul de la liceul Noica. A facut mai multe drumuri. Eu am prins-o si pe drum catre Cisnadie, la ferma. In urma ei nu se vedea drumul. Nu am vazut in viata mea o masina care sa scoata mai mult fum
Doua intrebari: una cum a trecut ITP (veriticat statia care face astfel de inspectii, cum se poate suspenda dreptul de circulatie pe drum a acestei camionete) si doi oare unde depoziteaza in Cisnadie molozul?
profu
17.09.2020 16:54
probabil ca Politia Locala Sibiu nu se va autosesiza, iar daca va fi intrebata va
raspunde la fel ca acum 2 luni intr-un caz similar:
daca "polițiștii locali nu au constatat fapta prin propriile simțuri"
fapta nu exista !
asta e logica unor functionarasi ce 8 ore pe zi scriu amenzi pe ascuns prin oras sa nu aiba
scandal si atat. Sa multumim Politiei Locale Sibiu pentru gunoaie.
Noica
17.09.2020 17:28
Sa vedem daca se va lua vreo masura... proprietarul cabanei demolate fiind un nume cunoscut prin oras...
C Noica
17.09.2020 20:46
Si totusi... Politia din Paltinis nu mai exista??? O cabana nuse demoleaza intr-o zi! Nu i-a intrebat nimeni pe muncitori unde duc resturile provenite din demolare? Sau o fi vreo colaborare, benefica pentru toti, mai putin pentru mediul inconjurator???
C Noica
17.09.2020 20:50
Poliția din Păltiniș , Jandarmeria din Păltiniș, Garda de mediu din Sibiu
ce fac? De ce le dă salariu? S-au este începutul unei noi gropi de gunoi
a Sibiului. Ancuța tu unde ai aruncat mii de tone de moloz de la Casa
Turiștilor când ai făcut investiția?
Radu
18.09.2020 12:25
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Comunicat de presa Miodent srl

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia