Tribuna
Jidvei
FOTO: Ministrul Răzvan Cuc a inspectat lucrările pe DN 14B și a promis că încep lucrările la centura Mediașului
Vasile ANTIPA
2130 vizualizari
FOTO: Ministrul Răzvan Cuc a inspectat lucrările pe DN 14B și a promis că încep lucrările la centura Mediașului

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor și directorul general CNAIR, Narcis Neaga, au fost prezenți vineri în județul Sibiu pentru a verifica stadiul de execuție al obiectivelor de investiții de infrastructură din județ.

Alături de ministru și directorul CNAIR s-au aflat ministrul Turismului-Bogdan Trif, senatorul Viorel Arcaș, candidatul PSD pentru alegerile europarlamentare, Victor Negrescu  și candidatul PSD Sibiu pentru Parlamentul European, Mihai Macaveiu.

Șeful de la Transporturi a inspectat stafiul lucrărilor de reabilitare pe Drumul Național 14B Copșa Mică-limita cu județul Alba și a adus și unele clarificări legate de stadiul proiectului privind realizarea centurii ocolitoare a municipiului Mediaș.

De asemenea, ministrul Răzvan Cuc a avut și o întâlnire cu locuitorii din Micăsasa. În cadrul discuțiilor, Ministrul Transporturilor a precizat că sunt alocate fonduri pentru construirea unui pod de acces și pentru reabilitarea drumurilor din localitate.

În ceea ce privește centura ocolitoare a municipiului Mediaș, ministrul Răzvan Cuc a reiterat faptul că, în contextul în care, în anul 2019 au fost alocate sume importante pentru realizarea de investiții în infrastructură,  și pentru acest obiectiv au fost accelerate procedurile în vederea finalizării într-un termen cât mai scurt:
 

Centura, care va fi practic, o prelungire a DN14, va avea 8,5 kilometri şi ea este evaluată, conform studiului de fezabilitate, la suma de 87 de milioane de lei. Ministrul Răzvan Cuc a precizat că ofertele vor fi depuse până în ultima zi a acestei luni, după care va urma o evaluare rapidă a acestora, urmând să fie semnat contractul de proiectare și execuție. Dacă totul va decurge conform planului, lucrările ar urma să demareze spre sfârșitul acestui an.

”Acest proiect este urcat în SICAP. Avem termen de depunere a ofertelor 31 mai. După cum vedeți, Guvernul PSD nu ține cont de coloratură politică” a precizat Răzvan Cuc.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc s-a declarat mulțumit de modul în care sunt realizate lucrările de așternere de covoare asfaltice pe DN 14B Blaj – Copșa Mică.
”Se lucrează. Sunt în grafic. Voi veni în continuare să văd – și anunțat și neanunțat – cum se mișcă constructorii în implementarea proiectelor și cum DRDP-ul gestionează aceste probleme. Vreau să văd directorii și șefii de secții în teren” a declarat Ministrul Transporturilor.

 “Județul Sibiu reprezintă o prioritate pentru Guvernul PSD. Am ajuns astăzi, împreună cu ministrul Transporturilor, pe șantierul tronsonului Copșa Mică - Blaj, pentru a vedea stadiul lucrărilor la DN14B, unde se toarnă un covor asfaltic. Vizita de lucru a continuat și în localitatea Micăsasa, acolo unde a fost finalizată construcția unei căi ferate de mare viteză.

Împreună cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, am stat de vorbă cu oamenii care au avut de suferit în urma acestui proiect dar pentru care s-a găsit soluția. În această zonă va fi construit un pod dar și o barieră semaforizată pentru fluidizarea traficului.

Mai mult decât atât, drumul comunal principal va fi reabilitat, după ce a fost utilizat de către mașinile de mare tonaj care au lucrat la construcția căii ferate. Pentru aceste lucruri, o echipă de ingineri ai Ministerului Transporturilor se va deplasa, în luna iunie, în această zonă, pentru a găsi soluțiile tehnice pentru construirea podului dar și pentru realizarea barierei semaforizate.

A fost alături de noi și Victor Negrescu, candidat din partea Partidului Social Democrat pentru Parlamentul European, un bun cunoscător al politicilor europene, care, cu siguranță, va reprezenta interesul României la nivel european. România trebuie să fie susținută la Bruxelles de buni români, care să pună nevoile românilor în fruntea priorităților politicilor Parlamentului European”, a declarat președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif.


comentarii
4 comentarii

Tot PSD duce greul, tot PSD, a facut si inceput centura ocolitoare a Sibiului. Acum tot PSD o face pe cea a Mediasului ( proiectarea si executia lucrarii sunt deja in achizitia electronica ). Pt autostrada Sbiu - Pitiesti deja a fost atribuit prin licitatie electronica castigatorul. Deja sa inceput proiectarea si in 2020 incepe executia. Banii sunt prinsi in buget. Bravo PSD ! Ceilalti cand au fost la guvernare au facut 0 pt Sibiu.
Gigi
18.05.2019 08:38
Sibiul e unde e IN CIUDA PIEDICILOR puse de psd.

psd a amanat si a taiat din bugetul centurii pana cand desi era in afara responsabilitatii primariei, tot de acolo au fost alocati bani pentru a completa ceea ce a luat psd.

Sibiu -Pitesti a fost licitata pana acum de trei ori si a avut tot atatea termene de finalizare, toate de mult trecute. Si INCA NU EXISTA ACORDUL DE MEDIU SI NICI NU E STABILIT TRASEUL FINAL.
Dar in stilul psd, se stie deja cine o va construi !

cat despre "banii prinsi in buget" pentru 2020 numai un analfabet mincinos poate spune asa ceva. abia s-a votat bugetul pe 2019, cu 4 luni intarzaiere. pentru 2020 nu poate fi vorba nici de un proiect de buget avand in vedere ca nu se stiu inca ratele pentru cele 20 MILIARDE DE EURO pe care psd a anuntat ca o sa ii imprumute ANUL ACESTA !!!

deci ma incet cu pianul pe scari ca nu mai tine cu minciunile !
pt gigi mincinosul de servici
18.05.2019 10:07
Pe timpul guv. Ciolos s-au taiat banii. Verifica. Si daca tot iti pui intrebari, de ce nu te intrebi de ce cand au fost la guvernare PDL si PNL nu au facut nimic. Puteau face ei daca vroiau. Nu au facut pt ca nu le pasa de sibieni. Bravo PSD ca faci lucruri bune pt . sibieni !
@
18.05.2019 12:48
Răzvan Alexandru Cuc este de fapt, doar o caricatură de ”ministru”, un lacheu al infractorului-șef! Fiți atenți la felul în care se comportă, vorbește și acționează!
Observatorul popular
18.05.2019 14:27
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

mega image

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia