Tribuna
SEVIS
FOTO: Hoț care a furat telefonul din poșeta unei femei, într-un magazin de pe strada 9 Mai, căutat. Îl cunoașteți?
FOTO: Hoț care a furat telefonul din poșeta unei femei, într-un magazin de pe strada 9 Mai, căutat. Îl cunoașteți?

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor pentru a reuși identificarea unei persoane bănuite de săvârșirea unei infracțiuni furt, faptă comisă într-un magazin din municipiul Sibiu, situat pe strada 9 Mai.

Fapta s-a produs la data de 22 martie. O femeie a sesizat în scris Poliția municipiului Sibiu cu privire la faptul că în acea zi, în jurul orei 15.30, în timp ce se afla în incinta unui magazin alimentar din municipiul Sibiu, un bărbat i-ar fi furat din poșetă un telefon mobil.

În urma plângerii depuse de victimă la Biroul de Investigații Criminale Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt.

Imaginile de pe camerele de supraveghere instalate în magazin surprind persoana bănuită de săvârșirea faptei: bărbat cu vârsta de aproximativ 45– 50 de ani, îmbrăcat într-o salopetă de lucru gri, jachetă roșie și pantofi sport roșii.

Până în prezent, persoana în cauză nu a fost identificată.

Cetățenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugați să contacteze telefonic polițistul de caz, agent șef de poliție Curtean Vasile, telefon 0269/208458, Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Sibiu. (L. B.)


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Noua ne pasa

publicare anunturi

Somarest

PORTAL MEDICAL

Comunicat_de_Presa_benef-finali-Amador-Concept

Comunicat de presa Jujube Atelier

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia