Tribuna
FOTO: FC Hermannstadt Sibiu a învins cu 1-0 în meciul cu SEPSI Sfântu Gheorghe
Ovidiu BOICA
2228 vizualizari
FOTO: FC Hermannstadt Sibiu a învins cu 1-0 în meciul cu SEPSI Sfântu Gheorghe
© Valentin Macrea

Nou promovata FC Hermannstadt Sibiu a învins cu 1-0 în meciul cu SEPSI Sfântu Gheorghe, disputat pe Stadionul ”Trans-Sil” din Tg. Mureș.

Unicul gol a fost marcat de Ștefan Blănaru, în minutul 11. Atacantul a reluat în plasă, cu capul, un balon recentrat de căpitanul echipei, Răzvan Dâlbea, în urma unui corner executat de Alexandru Curtean. Blănaru a înscris la debutul său în Liga 1.
Un alt debutant, Petrișor Petrescu, a fost la rândul său aproape de gol, mingea centrată de acesta lovind transversala, în minutul 24.
În repriza secundă, portarul Cătălin Căbuz a avut mai multe intervenții prin care a menținut pe tabelă avantajul echipei sibiene.
Pentru FC Hermannstadt au evoluat Cătălin Căbuz - Alexandru Coman, Cătălin Pîrvulescu, Alexandru Dandea, Daniel Tătar - Răzvan Dâlbea (cpt.), Ilja Antonov - Petrișor Petrescu, Bogdan Rusu (Tsoumou Juvhel 90), Alexandru Curtean (Jordan N'Kololo 68) - Ștefan Blănaru (Andrei Hergheligiu 83).

Sibienii dispută meciurile pe care ar fi trebuit să le joace acasă, la Tg. Mureș, deoarece pe Stadionul ”Municipal” din Sibiu au loc lucrări de reamenajare.
În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt acumulează primele 3 puncte în clasamentul Ligii 1.
În etapa viitoare, echipa sibiană evoluează la Botoșani, cu echipa locală. Partida este programată vineri, 27 iulie, de la ora 21:00.

 

 







comentarii
1 comentarii

foarte bune 3 puncte
ase se numara din 3 in 3
ardeo
21.07.2018 21:10
Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA