Tribuna
PNL
(FOTO) FC Hermannstadt - Dinamo 4-2 / ”Câinii”, cu botul pe labe... Neagoe și-a învins fosta echipă
Ovidiu BOICA
4729 vizualizari
(FOTO) FC Hermannstadt - Dinamo 4-2 / ”Câinii”, cu botul pe labe... Neagoe și-a învins fosta echipă
Echipa sibiană a obținut un succes mare, pe ”Municipal”, cu Dinamo. Hermannstadt obține astfel prima victorie în Casa Liga 1 după mai bine de două luni. Precedentul succes a fost cel de la Tg.Mureș, de pe 1 septembrie, cu Chindia, scor 2-1. Sibienii rămân însă pe loc retrogradabil (13), la egalitate cu Sepsi și Chindia, care au golaveraj mai bun.

 

Sibienii își aduc aminte cum e să câștige un meci de campionat la mai bine de două luni distanță de la victoria cu Chindia. Yazalde, cu o dublă, Dâlbea și Viera au înscris pentru Hermannstadt. Sorescu și Perovic au marcat golurile lui Dinamo.

 

(LIVETEXT)

min. 90+1 - Perovic reduce di diferență cu un șut la colț din centrul careului mare;

min. 87, 4-1 - Yazalde îl ridiculizează pe Mihai Popescu și marchează al doilea gol al său în acest joc;

min. 80 - Cristiano are alte două parade prin care menține pe tabelă diferența de două goluri;

min. 78, 3-1 - Viera trimite la colț, de la 9-10 metri, în urma unei lovituri libere din flancul stâng;

min. 72 - Offenbacher trage peste transversală de la 14 metri;

min. 72 - Dâlbea e apoape de ”dublă”, mingea șutată de el, din voleu, de la 26-27 de metri, e respins în transversală de Piscitelli;

min. 70 - Dâlbea profită de ieșirea pe sub minge a lui Piscitelli, la cornerul executat de Petrescu, și trimite în plasă, la colțul lung;

min. 58 - sibienii cer penalti după un duel Moura - Dâlbea;

* un sfert de oră uluitor la reluarea jocului; Sorescu a egalat, apoi cele două echipe au ratat, în decurs de numai câteva inute, câte două ocazii mari, prin Nistor, Ciobotariu, respectiv Yazalde și Luchin;

min. 45+1 - Deian Sorescu șutează imprecis, la colțul scurt, de la 21-22 de metri ușor lateral stânga;

min. 45 - Romario Pires șutează peste transversală de la 25 de metri;

min. 20 - mingea șutată de la 14 metri de Ciobotariu lovește plasa laterală, la colțul scurt;

min. 17 - sibienii au emoții la șutul lui De Moura, Cristiano respinge, iar Ciobotariu ratează egalarea, din apropiere;

min. 15 - deschidere de scor pe ”Municipal”: Pires centrează în centrul careului, pentru Yazalde, care îl învinge pe Piscitelli cu un șut din voleu, sub transversală; Hermannstadt are 1-0 cu Dinamo;

 

(ȘTIRE INIȚIALĂ)

Sibienii n-au mai câștigat în Casa Liga 1 de pe 1 septembrie, de la acel 2-1, la Tg. Mureș, cu nou-promovata Chindia. S-au scurs de atunci 11 etape, în care Hermannstadt a obținut doar 7 puncte și, înaintea meciului din această seară, cu Dinamo, de pe ”Municipal”, sunt pe locul 13, direct retrogradabil.
Veștile proaste continuă să vină pentru echipa lui Eugen Neagoe, cu puțin timp înainte Chindia, una dintre formațiile cu care sibienii sunt în luptă directă pentru evitarea retrogradării, reușind să întoarcă scorul, la Ploiești, cu Politehnica Iași (2-1).
Revenind la jocul cu DInamo, Eugen Neagoe s-a oprit asupra următorului ”unsprezece”: Cristiano - Luchin, Viera, Rimane, Opruț - Pires, Dâlbea, Dumitriu - Petrescu, Yazalde, Buzan.  Rezerve sunt Novo, Bușu, Tătar, Cordea, Offenbacher, Taira și Plazonja. Debeljuh nu face parte din lot, fiind accidentat, la fel ca și atacantul lui Dinamo, Mattia Montini.
De cealaltă parte, cehul Uhrin jr. începe partida cu formula Piscitelli - Ciobotariu, Puljic, M. Popescu, Corbu - I. Filip, R. Grigore - G. Moura, D. Nistor, Sorescu - Perovic.Pe bancă sunt Straton, Bejan, Mrzljak, Răuță, A. Mihaiu, Brito și D. Popa.
Meciul va fi condus de o brigadă avându-l la centru pe Marius Avram, bucureșteanul fiind aliniat la cele două linii de Daniel Mitruți și Stelian Slabu.
Partida dintre FC Hermannstadt și DInamo începe la ora 20:30, iar amănunte de la aceasta veți avea pe tribuna.ro.


comentarii
1 comentarii

Inflație de grade in armata română! Toată lumea e colonel !
Excelsior
08.12.2019 22:54
Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia