Tribuna
FOTO: "Ein Prosit-Ein Prosit.." şi CibinFEST a început
FOTO:
Joi seara, în jurul orei 19.30, s-a dat cep primului butoi "oficial" care a deschis cele patru zile de distracţie cu iz german (sau bavarez, dacă doriţi) în Piaţa Mare din Sibiu reunite sub titulatura de CibinFEST. Cele patru zile cu distracţie şi bere în Piaţa Mare au început.

Carmen Iohannis - prezentă la deschidere

Conform tradiţiei, primul butoi a fost "deschis" de consulul onorific al Austriei, Andreas Huber, pe ritmurile melodiei "Ein Prosit-Ein Prosit". Alături de el au fost primarul Sibiului, Astrid Fodor şi viceconsulul Republicii Federale Germania la Sibiu, Harald Fratczak. La deschiderea oficială a CibinFEST a fost mai prezentă şi Carmen Iohannis, soţia preşedintelui României, Klaus Iohannis, care a petrecut alături de cei prezenţi, într-o lojă rezervată special, împreună cu un grup de prieteni.

Muzică, bere şi distracţie

Cortul gigant de 2400 mp a fost, joi, suprapopulat de amatorii de distracţie, de bere şi de muzică germană de petrecere, care s-au încadrat în atmosferă şi au consumat, au cântat, au dansat pe ritmurile formaţiei austriece "Die Dorfer" care au ridicat la propriu, auditoriul în picioare.
Chiar dacă oarecum mai restrâns, atât ca perioadă (de joi până duminică) cât şi ca "facilităţi" (nu mai este parcul de distracţii), deoarece calendarul de evenimente din acest an nu permite desfăşurarea evenimentului în formula completă, cea de 11 zile, CibinFEST-ul are, încă din prima zi, un succes de invidiat pentru asemenea evenimente. Petrecerea va dura până duminică, 23 septembrie, cortul-gigant din Piaţa Mare fiind la dispoziţia tuturor, cu o ofertă bogată de bere şi produse de gastronomie. Pe durata celor patru zile atmosfera va fi asigurată de şlagăre şi muzică bavareză iar seara, de formaţia "Die Dorfer". Accesul la eveniment este gratuit.

CibinFEST este un eveniment organizat de Asociaţia Events For Tourism în parteneriat cu A1 Events, eveniment inclus pe Agenda Culturală a Municipiului Sibiu. (D.C.)

Foto: Răzvan NEGRU

image=130093]

 


comentarii
1 comentarii

Ein prostit...twei prostit....până ce se prostește tot poporul.
Ein Stein
22.09.2018 11:26
Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia