Tribuna
FOTO: Efectele Codului galben de vânt în Sibiu: copaci căzuți, acoperișuri și izolație smulsă
Laura BUCIU
1824 vizualizari
FOTO: Efectele Codului galben de vânt în Sibiu: copaci căzuți, acoperișuri și izolație smulsă

Vântul puternic a produs pagube majore în municipiul Sibiu: a fost acoperișuri distruse, copaci căzuți și termoizolație smulsă.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Cpt. Dumitru Croitoru" al județului Sibiu au intervenit în sprijinul cetățenilor la un număr de 13 solicitări.

Pe strada Abatorului au fost îndepărtare panouri de gard căzute pe carosabil, pe strada Nicolae Bălcescu, intersecție cu Xenopol, a fost înlăturată tabla de pe acoperiș, pentru că punea în pericol viața cetățenilor. Pe strada Podragu și pe strada Spartacus, în curtea unor gospodării, au căzut copaci peste acoperiș. Pe strada Arhivelor a fost degajată tabla desprinsă de pe acoperiș.

De asemenea, în curtea Spitalului CFR, la o locuință de pe strada 9 Mai, la un bloc de pe Aleea Geniștilor și altul de pe strada Vasile Milea au fost înlăturate țigle desprinse de pe acoperiș.

Pe Șoseaua Alba Iulia s-a degajat un ornament de Crăciun desprins, pe strada Aleea Biruinței, o izolație exterioara desprinsă.

Pe strada Fundătura Bradului pompierii au degajat o tablă desprinsă de pe un bloc cu 3 etaje.

De asemenea, pe strada Siretului s-a degajat izolația exterioare desprinsă de pe un bloc în proporție de 60%. Aici s-a intervenit pentru a îndepărta de pe carosabilul plăcile desprinse de pe bloc care reprezentau pericol pentru cetățeni.

În mai multe localități din județul Sibiu a fost Cod galben de vânt vineri, până la ora 16.00. 


comentarii
1 comentarii

lucrari foarte bune executate de firme cu vize de la primarie
perfect,lucrari de calitate
de la dna fodor &co
cu serviciul SUPER tehnic al primariei
adi3
05.12.2020 18:08
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia