Tribuna
Comunicat de presa
(FOTO) Doi sibieni, medaliați cu ”bronz” la Campionatul Mondial pentru Gărzi de Corp, cu echipa României
Ovidiu BOICA
4032 vizualizari
(FOTO) Doi sibieni, medaliați cu ”bronz” la Campionatul Mondial pentru Gărzi de Corp, cu echipa României
Adrian Mihai și Ciprian Cotîrlea au făcut parte din delegația țării noastre care a urcat pe locul al treilea la competiția din Ucraina. ”Este un rezultat fantastic, având în vedere că la această competiție au participat echipe cu o pregătire vastă în sistemul de securitate”, susține managerul Assault Protect, firma de pază și protecție din Sibiu.

 

Adrian Mihai, din postura de coordonator al echipei, și Ciprian Cotîrlea, unul dintre concurenții ”tricolori”, au pus umărul, la propriu și la figurat, la obținerea locului al treilea și, totodată, a medaliei de bronz de către România la Campionatul Mondial pentru Gărzi de Corp, eveniment care a avut loc în urmă cu o săptămână, în localitatea ucraineană Cerkasi. Cei doi fac parte din divizia de pază și protecție a firmei Assault Protect.

La obținerea acestei performanțe, alături de Cotîrlea au mai fost Claudiu Timar, Lorand Vereș, ambii din Oradea, și Daniel Vasile Țurea (Tg. Lăpuș), iar din delegația României au mai făcut parte arbitrul internațional Nicolae Dogari (București) și assistant manager-ul Călin Pădureanu (Alba Iulia).
La Campionatul Mondial pentru Gărzi de Corp au fost prezente 27 de echipe, întrecerile desfășurându-se pe parcursul a trei zile, între 10-12 ore pe zi, la temperaturi de peste 30 de grade.

”Consider că s-a investit și muncit foarte mult să ajungem la obținerea acestui rezultat. Efortul este al întregii echipe, la fel și meritele. Doresc să menționez că aceste eforturi au fost fructificate la maxim. A fi gardă de corp nu este un lucru simplu... Nu vorbim neapărat de un sport, este mai degrabă o meserie, trebuie să ai multe calități”, susține managerul general al Assault Protect, Adrian Mihai.
Campionatul Mondial pentru Gărzi de Corp a fost câștigat chiar de echipa țării gazdă, Ucraina, pe locul secund clasându-se echipa Republicii Moldova.

Ce presupune să fii gardă de corp? Ne răspunde tot Adrian Mihai, coordonatorul echipei României: ”Trebuie să știi cum să însoțesti prin mulțime un VIP și să ai habar cum să îl extragi din zonă în cazul în care apare vreun pericol, este atacat de unul sau mai mulți agresori aflați în mulțime. Să știi să conduci o mașină printre obstacole, să o poți întoarce la 180 de grade fără frâna de mană, să știi să folosesti arma din dotare în mai multe situații, inclusiv în mulțime, fără să rănești civili nevinovați, să știi să tragi cu arma din diferite poziții, care de cele mai multe ori sunt incomode. Nu în ultimul rând, să stăpânești tehnica de luptă corp la corp împotriva unor agresori înarmați cu arme albe”.

Adrian Mihai a mai adăugat că, pentru România, locul al treilea și ”bronzul” cucerit la această ediție a Campionatului Mondial pentru Grăzi de Corp este un rezultat fantastic ”având în vedere că, la această competiție, au participat echipe cu o pregătire vastă în sistemul de securitate”.

 


comentarii
7 comentarii

O grupare de interlopi boratzi! o sa mai auzim de ei in presa dar la alta rubrica! o sa vedeti!
ion
27.07.2021 09:05
Ce te f@te pe tine grija. Tu nu ai cunoscut pe niciunul dintre membrii echipei României . Chiar dacă unul dintre ei a fost in structuri ale ministerului din cadrul SPP. ???? Marș!
@ion
27.07.2021 15:10
Niste diplome cu vrednic este ar trebui acordate de daniel sau alt sef!
Educatia vestica
28.07.2021 11:36
Diplomele se dau olimpicilor la diferite materii gen matematică, fizică,chimie.
Steven Seagal este la putere
Bau
29.07.2021 23:44
Eu cred ca nici olimpici nu prea mai sunt.Au cam disparut la produs unde sunt buzdigarzi astia periculosii.
In alta ordine de idei,securitate privata este foarte importanta intr-un stat dezvoltat.Daca nu sunteti de acord ,stergeti-ma la c@r cu stirile gen Rwanda,Bangladesh,Kenya,Somalia si alte cateva zute de state de gen unde conceptul de suritate privata nu exista iar tu ca b@u si cetatean nu ai niciun drept.Nici macar acele de a respira.
In Romania exista organele de stat ,Politia,Jandarmeria si SPP care asigura siguranta cetateanului sau a demnitarilor. Cand exista situatii in care institutiilor statului nu pot face fata EXISTA SECURITATEA PRIVATA reglementata de legea 333.
Deci,lasati povestile si puneti mintea la treaba! Eu stiu ca invidia sau gena specific natiei de iobagi va mananca la degete sa scrieti ineptii dar ganditi,analizati si dupa aceea scrieti!
@bau
02.08.2021 19:46
Securitate privată la cine? . La orgiile unde tu ești prezent sau la număratul banilor de pe urma drogurilor sau bătaia de joc de pe urma instalărilor device urilor de urmărire în telefoane și sistemul IT ? Acolo faci tu pază cu Legea 333 ?
La petreceri private unde politicienii își au veacul cu 40 penisuri în găoaza magică ?
La Hoț îi este frică de Hoț...
Ar trebui să fugi ...
Utilizatorul BAU a avut dreptate...
Army
04.08.2021 13:19
Atenție la neatenție @ion ! Mă refer la limbaj...
Cu așa ceva se mândrește orașul ăsta care se cheamă Sibiu ?
Când lucrezi în structuri guvernamentale nu poți înghiți asemenea mojicii...
Eu unul nu pot !
Pentru ce faceți pază?
Pentru a proteja sămânța unui miliardar care vrea să și-o răspândească peste tot în lume sau stați de pază la mazilirea masonilor sau a altor membri și clanuri așa zis mafiote...
O să se schimbe multe în Sibiu și în țară .
Aici nu este Africa sau mai știu eu ce stat bananier.
Când faci îmbarcarea trebuie să treci la casa mea cu cardul altfel ești mâncat de viu...
Lași cardul sau lăsați cardurile și dispăreți că evreii...
Army 2
04.08.2021 13:37
Din aceeasi categorie
Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Hoghilag erata
Licitatie publica

accentmedia