FITS 2024
Tribuna
FOTO: Distracţie pentru cei mici de 1 Iunie în "Autobuzul Veseliei"
Maria-Antonia OANA
1551 vizualizari
FOTO: Distracţie pentru cei mici de 1 Iunie în
© Răzvan Negru

Cu ocazia zilei de 1 Iunie echipa Tursib s-a gândit să-i invite pe cei mici la o plimbare prin oraş cu "Autobuzul Veseliei". Organizatoarea evenimentului, Larisa Luca a declarat joi dimineață: "Avem 4 semi curse şi sunt 40 de persoane înscrise pe listă, va fi un concert interactiv cu personajele Mikey şi Minnie, iar cursa va dura în jur de 30-35 minute. Nu se vor face opriri pentru siguranţa copiiilor". 

Astfel, copiii s-au putut bucura de un concert în autobuz, susţinut de echipa de evenimente "Hocus Pocus Trulala" împreună cu personajele îndrăgite din desenele animate Mickey şi Minnie Mouse. Plecarea s-a făcut de la Sala Thalia, în jurul orei 10. Cei mici au fost însoţiţi şi de părinţi, care s-au declarat mulţumiţi de organizarea acestui eveniment. Iulia spune că i se pare foarte interesantă această activitate şi se bucură din plin de moment, împreună cu copiii ei. 

În autobuz distracţia şi voia bună nu au întârziat să apară, Mickey şi Minnie s-au ocupat de acest lucru şi nu i-au lăsat pe cei mici să se plictisească. Decorul, muzica şi dansul au făcut ca „autobuzul veseliei” să prindă viaţă. Spre finalul călătoriei cele două personaje din desenele animate le-au oferit copiiilor acadele. 

 

 

.
© Răzvan Negru
.
© Răzvan Negru
.
© Răzvan Negru
.
© Răzvan Negru
.
© Răzvan Negru
.
© Răzvan Negru
.
© Răzvan Negru
.
© Răzvan Negru
.
© Răzvan Negru
 


comentarii
1 comentarii

Spre ce se indreapta acest autobuz, zis al veseliei?
Un spectator
02.06.2023 13:31
Din aceeasi categorie
CONTINENTAL

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica