Tribuna
Apa Canal
FOTO: Col. Aurel Iacobescu – noul comandant al SAUSL "General Eremia Grigorescu"
14872 vizualizari
FOTO: Col. Aurel Iacobescu – noul comandant al SAUSL
La Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă "General Eremia Grigorescu” a avut loc, miercuri, ceremonia de predare a funcţie de comandant al Şcolii, de către col. Constantin Dobre, care a trecut în rezervă, către col. Aurel Iacobescu.

Ceremonia a avut loc în Sala „Nicolae Pavelescu” din incinta SAUSL, la ea participând cadre militare ale Şcolii şi centrelor subordonate, reprezentanţi ai Statului Major al Forţelor Terestre, ai structurilor militare din garnizoana Sibiu, ai structurilor din Ministerul Afacerilor Interne, foşti comandanţi ai şcolii, cadre militare în rezervă şi retragere. Din partea autorităţilor judeţene au fost prezenţi prefectul de Sibiu, Lucian Radu şi Wiegand Fleischer, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu.

Dsupă intonarea Imnului Naţional, col. Sorin Ştefan, şef Serviciu Personal şi Mobilizare din cadrul Statului Major al Forţelor Terestre, a dat citire ordinului de trecere în rezervă a colonelului Constantin Dobre şi a scrisorii de mulţumire adresate fostului comandant al SAUSL de către Ministrul Apărării, Gabriel Beniamin Leş. Col. Ştefan a făcut, cu acest prilej, şi o trecere în revistă a activităţii col. Dobre.

Un moment emoţionant a fost discursul de rămas bun al col. Constantin Dobre care, vizibil emoţionat, a trecut în revistă activitatea sa militară, mulţumind, în primul rând, lui Dumnezeu, „pentru creaţia şi preşenţa Lui continuă” în viaţa sa, colaboratorilor săi de-a lungul carierei sale sub arme, foştilor profesori, comandanţi şi subordonaţi şi, nu în ultimul rând, familiei (soţia şi cele două fiice ale sale au fost şi ele prezente).  

A urmat ceremonia de predare şi primire a comenzii şi a drapelului de Luptă al Şcolii de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă "General Eremia Grigorescu” noului comandant.

Din partea autorităţilor judeţene, a vorbit prefectul de Sibiu Lucian Radu, urmat de noul comandant al Şcolii, col. Iacobescu.

O parta aparte a festivităţii a fost cea în care, cu prilejul trecerii în rezervă, col. Dobre a primit un număr apreciabil de distincţii oficiale şi cadouri amicale, atât din partea Statului Major al Forţeşpr Terestre, a Şcolii de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă „General Eremia Grigorescu” şi centrelor subordonate din Sibiu, Râmnicu Vâlcea-Câmpulung şi din garnizoana Sibiu cât şi din partea colegilor de la „Eremia Grigorescu”. La fel, soţia şi fiicele  
col. Dobre au primit, din partea noului comandant şi a Şcolii, câte un buchet de flori.
Colonelul de artilerie Constantin Dobre a fost comandant al Şcolii de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă „General Eremia Grigorescu” vreme de aproape un an, de la finele lunii iulie 2016. 


comentarii
1 comentarii

Cum?si nu si-a facut si el loc pe undeva de profesor precum col. Stanciulescu. Intrati pe Situ-l academiei de la Sibiu sa vedeti cum isi dau unii singuri posturi pe viata. Cerintele pentru candidati sunt facute dupa ce are el in CV. Cel mai interesant ar fi ca examenul sa fie deschis adica sa putem asculta si eventual citi ce stie un mare prof. univ.dr. in Sport. Respect HAI ROMANIA.....hai domnu General Barsan! unde e corectitudinea, onoarea, respectul, mandria de care vorbeati ca aveti oameni integrii?
Benoni
06.07.2017 08:56
Din aceeasi categorie
Astra Film Festival

Sibiu Open

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat Scoala Jina
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA