Tribuna
FOTO: Cel mai bun și sigur autocar este ales la Sibiu în cadrul Programului Coach Euro Test
FOTO: Cel mai bun și sigur autocar este ales la Sibiu în cadrul Programului Coach Euro Test

Cel mai bun și sigur autocar este ales la Sibiu, la capătul unor teste la care sunt supuse vehiculele fabricate de cinci producători. În cursul după-amiezei de marți, cele cinci autocare au fost parcate în Piața Mare, iar juriul - format din 19 jurnaliști din 19 țări le-a fotografiat. Poze au făcut și sibienii și turiștii care au avut drum prin centrul orașului și care au văzut „bijuteriile” pe roți parcate în fața Primăriei.

„Este foarte important pentru noi ca firmă și pentru noi ca oraș faptul că Programul Coach Euro Test se desfășoară aici. Timp de o săptămână, se testează și apoi se votează cel mai bun fabricant dintre cei cinci participanți. Votul se va da vineri, participă un juriu internațional. Sunt 19 jurnaliști din 19 țări. Cel mai bun producător de autocare îl vom ști doar după probe, prezentări și teste în teren, la care va fi supus fiecare autocar al fiecărui fabricant”, a spus Florin Mușan, directorul executiv al Atlassib SA, organizatorul evenimentului.

Programul Coach Euro Test se desfăşoară în perioada 9 – 13 septembrie la Sibiu. În cadrul programului vor fi testate cinci autocare ale firmelor producătoare. Se verifică, între altele, sistemul de frânare şi de accelerare.

Miercuri, va avea loc o sesiune de întrebări şi prezentări, la Hotelul Ramada. Prezentările se vor desfăşura între orele 8.30 – 10.00 şi participă companiile ZF, Volvo, VDL şi Setra. La ora 10.00 se pleacă de la Hotelul Ramada spre sediul Atlassib, unde vor avea loc două prezentări tehnice în jurul vehiculelor. Va fi şi o sesiune de întrebări şi răspunsuri contra-cronometru. Participă companiile MAN şi Setra. De la ora 11.30 vor fi două şedinţe de conducere, a câte o oră fiecare. Practic se va conduce în total pe un traseu de 96 de kilometri. După pauza de prânz, de la ora 14.30 vor fi alte trei şedinţe de conducere a câte o oră fiecare, pe un traseu de 48 de kilometri fiecare. De la ora 17.30 vor fi din nou sesiuni de prezentări tehnice în jurul vehiculelor, cu întrebări şi răspunsuri, de această dată participând companiile VDL, Iveco, Volvo.

Joi, 12 septembrie, se vor desfăşura în intervalul orar 8.30 – 9.45 alte sesiuni de întrebări şi răspunsuri ale companiilor MAN, Iveco, Atlassib, la Hotelul Ramada. La ora 9.45 se pleacă de la Ramada pentru a ajunge la sediul Atlassib de pe strada Tractorului. De aici, la ora 10.30 se pleacă pe traseul spre Bran, o excursie de 150 de kilometri, la care participă mai mulţi şoferi care se schimbă între ei pe traseu. Întoarcerea este programată pentru ora 16.30, în acelaşi fel - șoferii se schimbă între ei. Dacă totul merge conform planului, se va ajunge în Sibiu, la sediul Atlassib înainte de ora 19.30, când este programat transferul către Hotelul Ramada.

Vineri, 13 septembrie, în ultima zi a Coach Euro Test, vor avea loc o şedinţă a juriului şi votarea, la Hotelul Ramada.

FOTO: Răzvan NEGRU

 


comentarii
1 comentarii

Va supara adevarul?? curve de doi bani slugi la stapini straini
eu
10.09.2019 21:02
Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Pastravaria Laita
Licitatie publica

accentmedia