Tribuna
FOTO: Ce fac pompierii din Cisnădie când nu sting incendii?
FOTO: Ce fac pompierii din Cisnădie când nu sting incendii?

Când nu sting incendii, pompierii din Cisnădie câștigă premii. Pompierii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cisnădie, au participat în perioada 11 – 12 iulie la etapa interjudeţeană a concursurilor profesionale organizată de Inspectoratul  pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna, gazda fiind municipiul Târgul Secuiesc.

Echipajele de salvatori din Cisnădie au avut de înfruntat trei probe: pista cu obstacole pe 100 de metri, ștafeta 4x100 de metri, și dispozitivul de intervenție.

La primele două probe, echipajul din Cisnădie a ocupat prima poziție, iar la proba a treia, „dispozitivul de intervenție”, a ocupa tlocul trei.

La concurs au participat echipaje din județele Alba, Bistrița Năsăud, Brașov, Harghita, Mureș. Echipajul din județul Sibiu, SVSU Cisnădie, s-a calificat  pentru al optulea an consecutiv la faza interjudețeană, ceea ce a confirmat încă odată seriozitatea şi pregătirea lui.

La finalul celor trei probe, echipa din Cisnădie s-a clasat pe primul loc al fazei interjudețene.

De asemenea la proba pe individual, „Pista cu Obstacole” locurile de pe podium au fost ocupate de pompierii voluntari ai SVSU Cisnădie: Locul I – Andrei Nicolăiță și Locul III  Alexandru Comănescu.

Echipajul SVSU Cisnădie a fost format din 12 pompieri voluntari: Alin Corcheș, șef lot, Florian Bică, Ioan Bogdan Buta, Alexandru Comănescu, Sergiu Călinoiu, Constantin Laurențiu Dumitriu, Claudiu Hârceagă, Andrei Nicolăiță, Ovidiu Vasile Pleșa, Ciprian Pleșa, Alexandru Florin Stama și Neluțu Toncean.

În urma celor trei probe desfășurate, clasamentul final a fost reprezentat astfel: Locul 1. S.V.S.U Cisnădie din județul Sibiu, locul 2. S.V.S.U Râșnov din județul Brașov, locul 3. S.V.S.U Iernut din județul Târgu Mureș, acest rezultat calificând pompierii din cadrul S.V.S.U Cisnădie la faza națională care se va desfășura în județul Prahova.

„Îi felicităm pe participanţi pentru aceste rezultate de excepţie, mulțumim pentru sprijin primarului orașului Cisnădie, domnul Gheorghe Huja și Inspectoratului  pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului SIBIU reprezentat de domnul mr. Stoica Mihai, și le urăm succes pompierilor S.V.S.U. Cisnădie la faza națională a competiției”, a declarat Mircea Lunca, șef Serviciu Voluntar Situații de Urgență.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia