Tribuna
PNL
FOTO: Carmen Iohannis, la inaugurarea locului de joacă de la „Prichindelul”: „E o mare bucurie să fii printre copii, îți merge bine câteva zile”
11175 vizualizari
FOTO: Carmen Iohannis, la inaugurarea locului de joacă de la „Prichindelul”: „E o mare bucurie să fii printre copii, îți merge bine câteva zile”
© Răzvan NEGRU

Prima Doamnă, Carmen Iohannis, a participat joi la inaugurarea unui loc de joacă din cadrul Centrului Prichindelul”, care aparţine de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu. Locul de joacă a costat 8.000 de euro și a fost construit cu ajutorul unei donații din partea unei organizații din Germania. Aici, Carmen Iohannis, a declarat că spear ca situația copiilor din centru să fie una mai bună și că e întotdeauna o bucurie să fie alături de copii, „pentru că te încarcă cu bucuria lor şi îţi merge bine toată ziua sau câteva zile de acum încolo”.

  • „Vin în acest loc cu mare plăcere, de câte ori am ocazia, pentru că sunt oameni foarte inimoşi aici şi copii drăgălaşi care sunt foarte bine îngrijiţi, cu care m-am mai întâlnit. Astăzi (joi - n.red.) am avut ocazia să ne bucurăm de deschiderea acestui loc de joacă datorat intervenţiei, donaţiei ICH şi cred că este un început pentru că au promis că vor continua să ne ajute. Sper că copiilor de aici le va fi tot mai bine. E întotdeauna o mare bucurie să fii printre ei, pentru că te încarcă cu bucuria lor şi îţi merge bine toată ziua sau câteva zile de acum încolo", a spus Carmen Iohannis.

Astrid Fodor, primarul muncipiului Sibiu, a spus că astfel de demersuri, precum cel inițiat de ICH, reprezintă modele de urmat.

  • „În urmă cu şase luni am fost vizitată de  iniţiatorii acestui proiect social-medical. Am aflat că această iniţiativă face parte dintr-un proiect social amplu  derulat nu numai în Sibiu şi Transilvania ci şi în mai multe locuri din lume. Felicit  pe cei care au implementat această activitate de responsabilitate socială, un demers care este un model demn de urmat”, a spus Astrid Fodor.

La rândul său, Diter F. Kindermann - preşedintele Kinderhilfswerk, a adresat mulțumiri pentru colaborarea cu ambasadorul României în Germania, Emil Hurezeanu. Sibianul fiind și el prezent la eveniment.

  • „Doresc să vă prezint pe scurt asociaţia noastră dar şi parteneriatul nostru cu grupul Tegeler. În acest cadru se înscrie evenimentul de la Sibiu.  Mulţumesc familiei Tegeler pentru colaborarea perfectă dar şi ambasadorului României în Germania,  cel care a ne-a sprijinit conexiunile din România. Salut susţinerea oficialităţilor locale şi  implicarea ULBS prin rectorul Ioan Bondrea. Suntem încântaţi de personalul de la Sibiu şi de angajaţii de aici. Suntem bucuroşi că am ales această locaţie pentru proiectul nostru. Doresc să vă anunţ că vom veni - vinerea viitoare - cu un nou  transport  din Stadthagen, care este parte din proiectul nostru comun", a spus acesta.

Ambasadorul ICH e.V., Jens Tegeler a spus că a cunoscut Sibiul în urmă cu 12 ani și de atunci s-a simțit atașat.

  • „Am cunoscut Sibiul în urmă cu 12 ani şi mă simt ataşat de el. Aş afirma că este a doua casă pentru mine. Cred în evoluţia oraşului şi în rolul acestuia în România. Cred şi în rolul pe care îl poate avea România în Europa. Mă simt împlinit în urma acestui proiect ştiind că am contribuit prin modesta noastră implicare în  viaţa societăţii locale”, a spus Tegeler.

Ambasadorul Emil Hurezeanu a declarat: „Particip la acest eveniment care este destinat unui aşezământ  special. Am patronat  momentul cu drag, în calitate de sibian, tată şi de român. Partenerii din Germania au venit cu o donaţie consistentă cu generozitate şi cu înţelegere pentru acest loc de joacă. Cu aceşti parteneri avem o relaţie puternică, un grup care va aduce curând şi utilaje medicale pentru spitale, dincolo de mobilierul pentru spaţiile de joacă şi de cei 300 de ursuleţi. Admir pe  doctor Diter F. Kindermann, pe  doctro Jens Tegeler care au ţinut să ne ofere un sprijin ca un act de solidarite”.

 

© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
[image=129207]comentarii
6 comentarii

Copii dvoastră i-ați vândut în Canada sau America! Normal că vă prinde bine!
Bumblebee
06.09.2018 17:43
Încă puțin și aflăm unde sunt! Credeți că mințiți lumea. Ne luați de fraieri!
Bumblebee
06.09.2018 17:45
bullit
06.09.2018 18:15
Hop și 7 case în poză. Penibilă
bullit
06.09.2018 18:17
Hop si postacii PSD! Doamna Carmen Iohannis a facut si face ceva pentru copii, este profesor si-i invata, educa si incearca sa-i ajute, pe cand postacii stiu doar sa improaste cu noroi, sa dezinformeze si sa fie penibili. Povestea cu vandutul copiilor este fumata de mult, penibila, ca si cei ce o scot pe tapet aiurea!
Mihai
07.09.2018 06:41
dar na, asta e sarcina primita de la partid, acum ca firea a recunoscut oficial ca au postaci platiti sa minta in nestire ! realitatea si placa psd nu mai au nimic in comun. sunt paralele ! ca in statul paralel in care traiesc ei !
inainte a fost de vina basescu, acum e statul parelel si Iohannis desi parlamentul si guvernul sunt in buzunarul lui daddy.
orice numai sa nu vedem cum se fura si apoi se legalizeaza banii furati prin modificarea legilor !
de ce nu vorbiti de sistemul sanitar ? sau de invatamant ? a, nu sunt bani ! dar pentru catedrala, borduri si alte fantezii se gasesc nu ?
de pesta porcina cine se ocupa ? la cateva zile dupa ce juniorul lui dragnea si-a vandut 10.000 de porci, s-a anuntat epidemia si la oamenii sarmani le-au fost omorate animalele in curte !
ati vorbit de vouchere si marirea salariilor. cum se face ca aproape un sfert din bugetari au salariile la fel sau mai mici ca inainte ? cum se face ca jumatate din bugetari nici nu au primit vouchere ?
numai minciuni de parca omul normal nu vede ca tot, de la gaz si curent la lapte oua si paine s-a scumpit in nestire de cand umbla cainii psd cu covrigi in coada !!!
iar au aparut mincinosii psd (scuzati pleonasmul)
07.09.2018 12:44
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica