Tribuna
FOTO: Carmen Iohannis a preluat o nouă generație de elevi. Este dirigintă la clasa a IX-a
Laura BUCIU
12949 vizualizari
FOTO: Carmen Iohannis a preluat o nouă generație de elevi. Este dirigintă la clasa a IX-a
© Razvan NEGRU

Prima zi de școală a avut o încărcătură aparte pentru Prima Doamnă. Carmen Iohannis a preluat o nouă generație de elevi care au început liceul la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu.

Carmen Iohannis a venit pe joi, luni de dimineață, la Colegiu, îmbrăcată într-o ținută extrem de sobră. Ea a devenit dirigintă pentru o clasă de liceeni care încep anul acesta clasa a IX-a.

„Totdeauna e emoționant. E o zi remarcabilă pentru noi toți: copii, elevi, profesori, părinți și o zi în care ne punem multe speranțe. Ne dorim să ne fie bine tot anul și sperăm să avem rezultate foarte bune”, a spus, emoționată, Carmen Iohannis. 

 

Și foștii elevi au așteptat-o pe Carmen Iohannis cu flori

 

Prima doamnă a primit flori și de la foștii ei elevi, care acum sunt studenți. Luni, însă, în prima zi de școală s-au întors la liceu ca să o viziteze și pe fosta lor profesoară de limba engleză, care le-a fost și dirigintă.

„Am vrut să îi dăm un buchet de flor şi după ce am intrat la facultate cu bine, majoritatea dintre noi”, a spus unul din foștii elevi ai lui Carmen Iohannis. 

Diriginta Carmen Iohannis a spus că privește cu speranțe mari fiecare nou început de an școalr.

„Cu asta ne hrănim. Asta ne ne ține bucuroși și cu multă speranță că viitorul nostru și al copiilor noștri va fi foarte bun. Pentru că dacă au respect față de școală și s-au simțit bine în mijlocul școlii și în mijlocul nostru, înseamnă că vom progresa”, a mai spus Carmen Iohannis.

© Razvan NEGRU
© Razvan NEGRU
© Razvan NEGRU
© Razvan NEGRU
© Razvan NEGRU
© Razvan NEGRU
© Razvan NEGRU
© Razvan NEGRU

 


comentarii
11 comentarii

Pentru ce trebuie elogiata sotia presedintelui? Este singura profesoara, diriginta ? Sau pentru ca vorbeste limba engleza.Imi pare rau pentru autoarea articolului ca a pierdut sansa de a o scoate in evidenta pe Elena Ceausecu.S-ar fi putut afirma mult mai mult.
newman
05.09.2022 15:12
Deci, inca 4 ani dna nu se pensioneaza, desi in noiembrie face 61 de ani... Sa-i uram succes si multa sanatate!
P.S. A renuntat la rochitele inflorate, dar la "fodorei" n-a putut renunta!
05.09.2022 15:37
A cam imbatranit doamna...
05.09.2022 15:42
uite ca se poate. in sfarsit a crescut lungimea rochiei. Sper sa nu fie o exceptie
Doamne ajuta !
05.09.2022 15:45
Frațiilor, ma-i mulți oameni ca familia Johannis şi scoatem căruța din noroi, altfel noapte bună România. Chapeau Prima Doamnă Johannis.
oldman
05.09.2022 16:04
Stima noastră și mândria, Carmen Iohannis și...
Laude, elogii și ode singurei profe adevărate (celelalte nu contează), ceea ce ne arată cât s-a dezvoltat cultul personalității cu ajutorul pseudo-ziariștilor. Încă un articol liiins.
R
05.09.2022 21:26
Stima noastră și mândria/Carmen Iohannis - România!
Un articol(de fapt o relatare) plin de pupincurisme cum numai pseudo-jurnaliștii de la Tribuna pot compune...iar, colac peste pupăză, mai vedem și pe directorul Gabriel Negrea care-i pupă mâna în mos slugarnic exact cum foștii nomenclaturiști comuniști pupau la Elena Ceaușescu.
Acid Media
05.09.2022 23:45
Stima noastră și mândria/Carmen Iohannis - România!
O relatare pupincuristă reprezentativă pentru pseudo-jurnaliștii de la Tribuna...și, ca să fie tacâmul complet, mai vedem și pe directorul Gabriel Negrea care pupă mâna profesoarei care refuză să iasă la pensie .
martor ocular
06.09.2022 01:35
Toate-s vechi sj noua-s toate iar scaunul in sine , cu pupinmaneala se tine . Se pare ca unii au descoperit o noua formula a fizicii prin care își conserva starea cu sjutorul prizei la Prima profesoara a tarii
Dr flax
06.09.2022 12:03
Nu fiti rai, macar unul din familia asta munceste.
06.09.2022 12:58
ma bucura si ma simt mandru sa vad ca lumea inca mai face semnul antenei de televizor de camera
electronistul
06.09.2022 16:08
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Transportul Public Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Tursib S.A
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA