Continental
Tribuna
FOTO: Bărbat în stare gravă după ce a căzut de pe un stâlp, de la 10 metri înălțime
Vasile ANTIPA
2098 vizualizari
FOTO: Bărbat în stare gravă după ce a căzut de pe un stâlp, de la 10 metri înălțime

Elicopterul SMURD va prelua un bărbat din Ștenea care a căzut, marți după amiaza, de pe un stâlp de electricitate. Potrivit informațiilor oferite de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu, bărbatul, angajat al Electrica, a căzut de la o înălțime de 10 metri și a suferit o fractură la coloane vertebrală, fiind solicitat elicopterul SMURD pentru a fi transportat la spital.

Inspectorii ITM s-au deplasat la Ștenea pentru a verifica toate condițiile în care s-a prodis incidentul.  "ITM Sibiu a fost informat cu privire la evenimentul de la Ștenea, iar în urmă cu puțin timp doi inspectori de muncă s-au deplasat la fața locului pentru a obține mai multe informații cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul", spune Ana Gancea, purtătorul de cuvânt al ITM Sibiu.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. "Un bărbat de 52 de ani din Mediaș a căzut de la o înălțime de aproximativ 10 metri după ce brațul macaralei în care se afla s-a rupt. Bărbatul executa lucrări la rețeaua electrică. Va fi preluat de elicopterul SMURD și transportat la spital. În cauză s-a deschis dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală dun culpă", a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia