Tribuna
Jidvei
FOTO ADVERTORIAL: Deputatul Nicolae Neagu, la inaugurarea oficială a drumului comunal Agârbiciu - Șoala: „#sepoate!împreună”
ADVERTORIAL
1791 vizualizari
FOTO ADVERTORIAL: Deputatul Nicolae Neagu, la inaugurarea oficială a drumului comunal Agârbiciu - Șoala: „#sepoate!împreună”

Deputatul PNL Nicolae Neagu a participat la inaugurarea oficială a drumului comunal Agârbiciu - Șoala.

„La invitația bunului meu prieten Marius Grecu, primarul comunei Axente Sever, în prezența vicepremierului României, Raluca Turcan, a președintei Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, a primarului Municipiului Mediaș, Gheorghe Roman și a prefectului Județului Sibiu, Mircea Crețu, împreună cu mai mulți primari din zona de nord a județului, am participat la inaugurarea oficială a drumului comunal Agârbiciu - Șoala. Acum, 8 km de drum impecabil, la standard european, îmbracă frumoasa Vale a Șolii, renumită pentru mierea de tei recoltată din abundență de apicultori și ideală pentru orice iubitor de natură și tradiții”, a spus Neagu. 

Agârbiceni și șoleni deopotrivă au întâmpinat oficialitățile mulțumiți și încrezători în perspectivele create odată cu modernizarea drumului.

„Printre ei m-am numărat și eu, la fel de încântat, ca fiu al locului - șolean și agârbicean deopotrivă, după părinții mei! Și din această calitatea aduc mulțumirile mele primarului comunei Axente Sever, Marius Grecu,  și echipei sale - viceprimar și consilieri locali, și nu în ultimul rând echipei tehnice - proiectant, consultant și constructor, pentru realizarea drumului. S-a văzut încă o dată în plus cât de mult contează parteneriatele oneste și serioase între Guvern, Consiliul Judeațean, Primar și Consiliul Local! Felicitări sincere primarului Marius Grecu și mult succes! #sepoate!împreună”, a mai transmis Nicolae Neagu, deputat de Sibiu.


comentarii
8 comentarii

No asta nu-mi place -- inaugurati si pe -domnisorul -trif - nu la-ti chemat-- el e cel mai specialist la inaugurari - saracul, acum someaza -- dar sper sa calatoreasca si sa gaseasca ceva cu care sa se mindreasca din nou.-- Totusi ma cam inervez si pe voi -- fiti mai- muti- taceti si faceti -- apoi ,lasati lumea sa va laude--
10.07.2020 00:21
Hahaha, esti analfabet, auzi, "inervez", hahaha.
Linge, linge poate primesti si tu ceva de la raluka hermes curcan( care a trecut prin multe paturi- declaratie orban) si tuta tampean care a sifonat banii publici, a reziliat toate contractele cu constructorii, ptr ca e incompetenta, n-a facut nimic ptr sibieni! Linge, linge,asistat pnlist, ca hotii ajung la bulau !
PNL, PLIN DE HOTI!!!!!!
@00.21
10.07.2020 07:40
Nu vreti sa veni si pana in TICHINDEAL , va rugam , pentru ca primarul nostrum VISA nu vrea si nu vrea . Ba au pus si de o receptie pentru lucrarea de apa+canal pentru cei de la TGA . Nimeni nu vrea sa verifice aceasta lucrare pe bani europeni . Au facut praf toate ulitele din sat si acum au bagat ballast pe unele locuri . Domnule VISA nu stati linistit ca nu asa se termina aceasta problema . Alo dirigintele de santier , se aude .
de pe hartibaci
10.07.2020 08:32
niste talhari imbracati in costume din banii de covid
cimpan pdl,turcana pdl,neagu pdl............................
adi3
10.07.2020 17:08
Ma asistat social -sau cu pensie nesimtita ori cu salar astronomic dat de hotii care au condus Romania din 89 incoace -- cel mai mult de neocomunisti-- Afla ca nu locuesc in tara de 30 de ani -- stau pe tusa si privesc la voi cum va batjocoriti intre voi-- atat stiti sa faceti sa va laudati cu ce au facut altii -- iar tara se vestejeste -- infectilor toti si psd- si pnl. -- Iar lingau mai mare nu gasesti decit daca te uiti in oglinda -- Shame on you -- dupa cum te dai cu scrisul nu cred ca ai mai mult de 2-clase ce sa mai zic de civilitatea cuvintelor tale-- modelul tau zugraveste clar nivelul de civilizatie a politicienilor din Ro.
@@ 0o21
10.07.2020 19:31
Stimați măi concetățeni dragă e vorba totuși de 8 - opt - kilometri liniari de drum comunal la standarde europene! Dacă s-a realizat așa o minune în 30 de ani, nu mai e mult și călcăm pe vreo doi maxim kilometri (liniari) de autostradă în România. Oriîncotro vezi cu ochii.
8imist
10.07.2020 20:46
Si drumul Ocna -Toparcea - Ludos totusi cand aveti de gand sa il inaugurati. De 3 ani e un santier in care nu mau lucreaza nimeni. Sunt gropi la podetele semiexecutate. De fapt sub mandatul doamnei Campean am ramas fara drum. Si inca ceva acum cu trecerea primarului Predescu in ceata liberala poate se gandeste si dumnealui ca e timpul sa introduca retea de apa in Toparcea. Suntem in 2020 si Predescu in acest mandat nu a facut nimic pentru locuitorii din Toparcea. La fel si CJ Sibiu !
Thor
11.07.2020 07:40
Doamnă, Cimpean Daniela, de ce nu încep lucrările la drumul Ocna-Toparcea - Ludos? Nu știu cum de va vai răbda bunul Dumnezeu, atata incompetenta și nepăsare. RUȘINE!
Joo
13.07.2020 19:11
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia