Tribuna
FOTO: Accident pe DN 1, la Șelimbăr. Cinci persoane sunt rănite
FOTO: Accident pe DN 1, la Șelimbăr.  Cinci persoane sunt rănite

Un echipaj SMURD cu medic intervine, vineri seara, pe DN 1, la Șelimbăr, unde a avut loc un accident grav. Cinci persoane primesc îngrijiri medicale.

Potrivit ISU Sibiu, în zonă a fost trimisă și autospeciala de transport victime multiple.

Cele cinci victime sunt conștiente.

  • „Accidentul a fost soldat cu cinci victime, toate adulte, conștiente, cu policontuzii. Au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului și vor fi transportate la UPU”, a spus Ramona Nistor.

Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, a spus că accidentul s-a produs între două mașini, pe sensul spre Vâlcea.

  • „Din primele cercetări a rezultat că accidentul rutier s-a produs pe fondul depășirii neregulamentare efectuate de șoferul autoturismului condus spre Sibiu, în vârstă de 33 de ani, din Tulcea, care, după ce a acroșat parapetul median din beton, a fost proiectat pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar spre Vâlcea. În urma impactului au rezultat 5 victime, 3 bărbați si două femei, transportate la spital”, a spus Elena welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

La spital au ajuns șoferul vinovat de producerea accidentului si cei trei pasageri din mașină, respectiv un bărbat de 35 de ani, sibian, și două femei de 25 si 26 de ani din Arad, dar și șoferul nevinovat, un sibian de 26 de ani, care era singur în mașină.







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA