Tribuna
FOTO: Accident grav pe Valea Oltului, între un microbuz și un autoturism. 21 de persoane implicate
FOTO: Accident grav pe Valea Oltului, între un microbuz și un autoturism. 21 de persoane implicate

Un accident rutier grav a avut loc duminică pe DN 7 – Valea Oltului, în localitatea Râu Vadului, comuna Câineni, aproape de granița cu județul Sibiu. Un microbuz în care se aflau 21 persoane s-a răsturnat în urma impactului cu un autoturism.

Pentru acordarea asistenței medicale de urgență tuturor victimelor implicate în accident, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Pentru gestionarea situației la fața locului au acționat patru ambulanțe SMURD, șapte ambulanțe SAJ, o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, două echipaje descarcerare.

Totodată, în sprijinul resurselor alocate la nivelul județului Vâlcea au intervenit și două ambulanțe de la SAJ Sibiu, două ambulanțe SMURD și o autospecială pentru transport victime multiple din cadrul ISU Sibiu.

21 de persoane au fost implicate, 19 din microbuz și două din autoturism. Toți ocupanții sunt conștienți și au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Din primele cercetări se pare că șoferul autoturismului, un bărbat de 60 de ani, din județul Dolj, a pătruns pe contrasens. (L. B.)


comentarii
2 comentarii

asa-i daca conduci baut si esti si din dj
scoate banii acum nu smurd pe banii contribuabilior romani
adi3
11.08.2019 17:39
Io adevarat ma intreb daca astia cu NR de -B- au facut adevarat Carnezu de Shofer sau l-au cumparat la Taraba in Piata.
Goguta
11.08.2019 20:16
Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia