Tribuna
Jidvei
FOTO - Accident grav în Mediaș. O persoană a murit, două au fost rănite grav
Vasile ANTIPA
3481 vizualizari
FOTO - Accident grav în Mediaș. O persoană a murit, două au fost rănite grav

ACTUALIZARE 2 - Bărbatul  rănit grav a decedat.

 

ACTUALIZARE - Trei persoane au fost rănite grav, vineri seara, pe strada Titus Andronic din municipiul Mediaș. Șoferul unui autoturism a pătruns pe contrasens, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus, iar acesta din urmă a fost lovit în spate de un al treilea autoturism condus în regim taxi, fără clienți.

"Șoferul care a pătruns pe contrasens este ranit grav, inconștient.
Soferul autoturismului condus regulamentar are 32 de ani și a fost rănit. De asemenea, șoferul autoturismului taxi are 39 de ani și nu a suferit vătămari corporale. Traficul este blocat total", a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

"Persoana încarcerată este un bărbat de aproximativ 36 ani. Victima a fost descarcerat și se efectuează manevre de resuscitare. Celelalte victime, un bărbat aproximativ 32 de ani și un bărbat de aproximativ 39 ani cu fractură membru inferior primesc îngrijiri medicale", a spus Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

 

Accident grav, vineri seara, în municipiul Mediaș. Un echipaj de pompieri, un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD intervin în municipiul Mediaș, pe strada Titus Andronic, la un accident rutier, pentru descarcerarea și acordarea asistenței medicale unui număr de patru victime dintre care una încarcerată, inconștientă. Momentan se acordă îngrijiri medicale și se acționează pentru descarcerarea victimei inconștiente.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

mega image

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia