Tribuna
FOTO: Accident cu trei mașini implicate în Mediaș. Doi șoferi erau băuți
FOTO: Accident cu trei mașini implicate în Mediaș. Doi șoferi erau băuți

Un accident în care au fost implicate trei mașini a avut loc sâmbătă dimineața pe o stradă din Mediaș. Polițiștii au stabilit că doi dintre șoferi consumaseră băuturi alcoolice. Trei tineri cu vârste de 17 și 19 ani au fost răniți.

Potrivit reprezentanților IPJ Sibiu, un șofer de 19 ani a pierdut controlul asupra mașinii și a intrat într-un stâlp, care, în urma impactului, s-a răsturnat pe șosea. După numai câteva secunde, șoferul de 18 ani al unui autoturism nu a observat în timp util stâlpul doborât și a intrat în coliziune cu acesta. O a treia mașina care ajungea în zonă, pentru a evita impactul, a intrat într-un șanț. Aceasta era condusă de un bărbat de 49 de ani.

În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul șoferului de 19 ani a fost de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar al șoferului de 49 de ani de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul de 19 ani și doi pasageri din mașina condusă de tânărul de 18 ani, respectiv o tânăra de 17 ani și un bărbat de 19 ani, au suferit vătămări corporale.

La fața locului echipajele medicale au evaluat și acordat îngrijiri medicale celor trei persoane dintre care o femeie însărcinată, conștiente și neîncarcercerate.

Polițiștii rutieri continuă cercetările.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA