Tribuna
FOTO: 500 de zile de COVID. Prefectul Sibiului le-a mulțumit celor din linia întâi
FOTO: 500 de zile de COVID. Prefectul Sibiului  le-a mulțumit celor din linia întâi

Au trecut peste 500 zile marcate pentru noi toți de efortul continuu și devotamentul eroilor implicați în lupta cu pandemia de COVID-19.

În aceste momente, premergătoare Zilei Naționale a României, în numele membrilor Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, Mircea Crețu, prefectul județului Sibiu, a exprimat gratitudinea și solidaritatea pentru întreg personalul din sistemul de sănătate și al Ministerului Afacerilor Interne implicat printr-o muncă incredibil de grea, desfășurată ceas cu ceas, pentru ca viața să învingă.

Ziua Națională este despre Eroii care au făcut și menținut Unitatea României. Din acest motiv vă scriu, cu dragoste și respect, aceste gânduri de mulțumire. Mulțumire pentru tot efortul unei perioade pandemice în care ați fost mai mult decât linia întâi. Ați fost și sunteți oamenii unității. Care țin Țara vie, plină de speranță și curaj! De aceea, în numele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență al Județului Sibiu, al sibienilor pentru care ați fost mereu alături, Vă mulțumesc și Vă doresc sănătate și curaj în lupta de fiecare zi. Un gând bun familiilor Voastre fără de care nimic din ce ați dăruit comunității nu s-ar fi împlinit și un mare MULȚUMESC pentru efortul lor de a Vă sprijini", a fost mesajul care a ajuns către cei din linia întâi.


comentarii
4 comentarii

Hartii fara valoare, un nou motiv de promovare a incapacitatii prefectului. De o masa calda , de o prima, de un mini concediu ptr recuperare dupa stres ptr cei din linia intaai[ nu medicii care sunt platiti regeste], adica soferii de pe ambulante, brancardierii, infirmierele,. Rusine sa va fie dnule prefect. Aveti timp de poze cu incapabilii care conduc spitalele si DSP-ul din Sibiu.
Nelu Brancadieru
30.11.2021 14:24
dl Prefect, i-ati deranjat pe aia de prin birouri! La sibiu asa se sta, chitic in birou, la trecerea timpului!

Dl Prefect, zugraveala aia din poza va face cinste ? Aia e de pe vremea imperiului, dar nah, salariile sa intre la baietii, si gradele... .si speciala si nemunca!
mama ce i-a trezit p-aia din somn !
30.11.2021 14:48
Si s-au vandut medicii pentru o hartie? Au multumit frumos pentru "oportunitatea" de a fi impinsi la vaccinare? Au aplaudat zambind frumos alaturi de reprezentatul guWernului care le-a impus restrictiile?

Cata prostie. Unii se vand pe un mic si o bere, altii pentru acces la mall, iar altii pentru o hartie de multumire din partea sistemului care i-a facut sclavi.

Bravo natie romana! Asta iti este masura? Nu s-a trezit nimeni sa il scupipe in ochi pe nenoprocitul ala de prefect? Nu s-a trezit nimeni sa refuze hartia si sa il invite pe domnul prefect sa si-o bage undeva?
Sclavii si sistemul
30.11.2021 15:23
Nimic nu sa schimbat in peste 30 de ani! Dar mă mir ore mai prinde această tactică cu fotografii?
Noi prostim poporul cu... Fotografii! Merge și așa!

Un lingău și un nenorocit ca toți din politic!
PNL,PSD,USR,UDMR același rahat
01.12.2021 15:44
Din aceeasi categorie
SEVIS

Eurotrip

koenigfrankstahl

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia