Tribuna
FOTO: 5 subsoluri inundate în Sibiu
Vasile ANTIPA
2630 vizualizari
FOTO: 5 subsoluri inundate în Sibiu

Ca urmare a efectelor Codului Portocaliu de precipitații prognozat seara trecută în mai multe localități din județul Sibiu, în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au fost primite peste 20 de solicitări ale cetățenilor pentru evacuarea apei din curți și subsolurile locuințelor. 

Pompierii din cadrul ISU Sibiu s-au deplasat în 15 locații, acolo unde apa provenită din precipitații a pătruns în curțile și subsolurile caselor, cu 4 autospeciale de intervenție, 8 electropompe și 2 motopompe, intervenind pentru supravegherea apei și evacuarea acesteia din cinci subsoluri ale unor locuințe situate pe străzile O. Ghibu, Ana Ipătescu, Faianței, Lebedei și Florilor din municipiul Sibiu. 

Tot ca urmare a solicitărilor primite de la cetățeni, au fost trimise în municipiul Sibiu echipaje ale Societății de Apă Canal, iar în localitățile Cisnădie și Bungard, acolo unde au fost semnalate două subsoluri inundate, serviciile voluntare pentru situații de urgență. 

De asemenea, un echipaj de pompieri din cadrul Stației Mediaș a intervenit cu o autospecială, la ieșire din municipiul Mediaș spre Blăjel, pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil.

FOTO – ISU Sibiu

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia