Tribuna
PNL
Fostul suveran al României, Mihai I, se simte tot mai rău
Fostul suveran al României, Mihai I, se simte tot mai rău
© foto: www.familiaregala.ro

 

Casa Regală a României trece prin momente grele, cauzate de înrăutăţirea stării de sănătate a fostului suveran, Majestatea Sa Regele Mihai I. Situaţia este, se pare, destul de gravă, astfel că Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu au decis să plece de urgenţă în Elveţia, pentru a fi alături de ultimul rege al românilor.

Într-un comunicat transmis reprezentanţilor presei de Secretariatul Majestăţii Sale Regelui, în cursul dimineţii de luni, se menţionează următoarele: ”Principesa Moștenitoare Margareta s-a întors în Elveția, pentru a fi alături de Regele Mihai

Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu au revenit în Elveția aseară, la reședința privată a Majestății Sale. Starea generală a Regelui Mihai s-a agravat și prezintă o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenței. În această săptămână, Familia Regală va avea o rundă de întâlniri cu medicii Majestății Sale, pentru a discuta tratamentul curent al Regelui și pentru a primi sfatul lor în circumstanțele actuale”.

D.F.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia