Tribuna
Fostul șef al Serviciului de Telecomunicații Speciale Sibiu este noul director al STS
Fostul șef al Serviciului de Telecomunicații Speciale Sibiu este noul director al STS
© libertatea.ro

Şeful Oficiului Judeţean de Telecomunicaţii Speciale Sibiu, Ionel Sorin Bălan, a fost numit, miercuri, la conducerea Serviciului de Telecounicații Speciale (STS).  Bălan a condus OJTS Sibiu 12 ani, în perioada 2005 – 2017. Anterior, Ionel Sorin Bălan a fost șef Biroul Radiocomunicații. De altfel, noul șef STS și-a început activitatea la OJTS în 1997, ca ofițer al Biroului Radiocomunicații.

Ionel Sorin Bălan are 52 de ani, este născut în Râmnicu-Vâlcea, este căsătorit și are un copil.

Este absolvent al Școlii Militare de Ofițeri Activi de Transmisiuni Sibiu – promoția 1990 și al Facultății de Inginerie, specializarea Calculatoare, din cadrul Universității „Lucian Blaga” Sibiu – promoția 1997.

Membrii CSAT au aprobat, miercuri, propunerea președintelui Klaus Iohannis privind numirea generalului - maior Ionel Sorin Bălan în funcţia de director al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale. Bălan ocupa funcția de prim-adjunct al directorului STS.

„În cadrul ședinței de astăzi, Președintele României a propus Consiliului Suprem de Apărare a Ţării numirea domnului general-maior Ionel-Sorin Bălan în funcţia de director al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale. Propunerea a fost aprobată de către CSAT”, se arată într-un comunicat transmis miercuri de Administrația Prezidențială.

General-maior Ionel-Sorin Bălan şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, parcurgând toate etapele evoluției profesionale şi militare, ocupând funcţia de prim-adjunct al directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, iar din iulie 2019 a asigurat funcția de director al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale.

comentarii
3 comentarii

Un om deosebit
M
28.05.2020 21:50
Credeam ca nu o sa fie usor sa scriu aceste randuri , dar tocmai personalitatea completa a acestui eminent general ing. ma ajuta sa descriu calitatile profesionale remarcabile si valoarea intrinseca a domniei sale.
Il cunosc de multi ani, peste 30 la numar , inca de pe vremea cand era elev al Școlii Militare de Ofițeri Activi de Transmisiuni Sibiu si mai apoi student al Facultatii de inginerie si pot afirma ca intotdeauna, indiferent de pozitia sociala in care s-a aflat, a fost modest, poate prea modest, respectuos, apropiat de colegi, dornic de autoperfectionare, receptiv la nou. Imi reamintesc cu mare placere de intalnirile de la sesiunile stiintifice in care era teribil de entuziasmat de fiecare data cand ne prezenta noutatile tehnologice ale sistemelor de comunicatii, dezvoltate fulminant si spectaculos dupa anii '90.
Calitatile profesionale complexe precum si calitatile umane deosebite l-au recomandat cu prisosinta pentru a ocupa aceasta importanta functie in conducerea Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS)!
Ii doresc sa aiba putere de munca , respect si apropiere fata de camarazi!
Mult succes !
Col.(rtg)prof.univ.dr.ing.Stefan Burlacu
29.05.2020 09:32
mda...
gigi
30.05.2020 18:16
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia