Tribuna
Fabrica Sevis
Fostul procuror general al României, Augustin Lazăr, vine la ULBS
Fostul procuror general al României, Augustin Lazăr, vine la ULBS
© newsweek.ro
Augustin Lazăr, fostul procuror general al României, va participa la masa rotundă „Protecția patrimoniului cultural în România – provocări ale societății contemporane”, eveniment care se va desfășura la Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, marți, 25 iunie. Evenimentul va avea loc în Sala ”Lucian Blaga”, aflată în clădirea Rectoratului ULBS, începând cu ora 11.30.

 

Organizată de Facultatea de Științe Socio-Umane a ULBS, în parteneriat cu Institutul de Arheologie al Academiei Române, filiala Iaşi, întâlnirea va pune în discuție rolul instituțiilor statului în protejarea patrimoniului cultural, în combaterea acțiunilor îndreptate împotriva obiectivelor de patrimoniu, anchetarea cazurilor de comerț ilegal cu bunuri culturale și în valorificarea durabilă a patrimoniului cultural național.

La dezbateri vor participa prof. univ. dr. Augustin Lazăr, din partea Universității „1 Decembrie 1918” – Alba Iulia, prof. univ. dr. habil. Sergiu Musteață (Universitatea Pedagogică de Stat ”Ion Creangă, Chișinău/Institutul de Arheologie, Iași), conf. univ. dr. habil. Marius-Mihai Ciută (Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu) și prof. univ. dr. habil. Sorin Radu, decanul Facultății de Științe Socio-Umane din cadrul ULBS.
Potrivit organizatorilor, la eveniment sunt invitați specialiști din muzee, agenții și direcții ale structurilor centrale și locale, studenții din cadrul programelor de studii în domeniul istoriei și patrimoniului cultural, cât și publicul larg interesat de tema discuției.
 

 

 

comentarii
2 comentarii

ULBS e institutie de fala bade lazar
nu e inchisoarea din aiud,aude?
ardeo
21.06.2019 15:25
Poate ii face o vizita si dlui presedinte. Doar se stiu de la Bucuresti!
21.06.2019 18:14
Din aceeasi categorie
A.D.I. Eco Sibiu

Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

Guitar Meeting

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia