Tribuna
Fostul administrator public al județului este manager interimar al Spitalului Județean. Adrian Bibu, numit administrator public al județului
Sorana MAIER
2645 vizualizari
Fostul administrator public al județului este manager interimar al Spitalului Județean. Adrian Bibu, numit administrator public al județului
Adrian Bibu

Funcția de manager interimar al Spitalului Județean a fost preluată de Florin Neag, care și-a încetat activitatea de administrator public al județului Sibiu, iar administrator public al județului a fost numit Adrian Bibu, fost candidat PNL la alegerile pentru Primăria Sibiu.

În urma încetării mandatului de manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a col. Constantin Marinel Vlase, începând de luni, 11 ianuarie 2021, prin Dispoziția Președintei Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, a fost numit în funcția de conducere de manager interimar al Spitalului Județean Florin Neag.

Noul manager interimar al Spitalului Județean Sibiu își poate desfășura activitatea până la revocarea unilaterală din funcție, dar nu mai mult de 6 luni de la data numirii, potrivit Consiliului Județean Sibiu.

Începând de marți, prin Dispoziția Președintei CJ Sibiu, funcția de administrator public al județului Sibiu va fi exercitată de Adrian Cosmin Bibu, pe o perioadă de 6 luni.

Adrian Bibu s-a suspendat din funcția contractuală de director al Serviciului Public Sala Transilvania Sibiu, funcția urmând să fie exercitată cu caracter temporar de către Marian Alin Secetă, consilier juridic în cadrul instituției.

Adrian Bibu a fost candidatul Partidului Național Liberal la alegerile pentru Primăria Sibiu, fiind pe locul doi ca număr de voturi obținute.

Florin Neag
Florin Neag

Florin Neag este din Mediaș, fost consilier județean și vicepreședinte al organizației județene Sibiu, fiind numit administrator al județului în luna martie a anului trecut.

Florin Neag a fost cercetat de către Agenția Națională de Integritate,  care l-a declarat incompatibil, pentru cumul de funcții pe durata mandatului, pentru că „începând cu data de 10 iunie 2017 exercită simultan funcția de consilier județean și pe cea de director general adjunct în cadrul unei societăți comerciale, având ca acționar unic Consiliul Local Mediaș, în cadrul căreia a realizat venituri în valoare de 90.093 lei”.

Florin Neag a contestat raportul Agenției Naționale de Integritate.

 


comentarii
8 comentarii

E medic Florin Neag ? Sau numai vicepreședinte de partid ?
Comisarul Maigret
11.01.2021 14:58
inca o fonctie de partid,administrator public de judet cu studii de sport?sau o facut si bibu ceva pe la moskova ca si turcana
cu un asemenea AMINSTRATOR taxa pe gunoi va creste la 700 roni/an la sibiu
si el trebe sa mince bine
andrei v
11.01.2021 17:53
Un artificiu mizer:
Un alt membru important al PNL Sibiu - Robert Nicolae Fotache - director administrativ de cativa ani, fara a avea un mandat clar si determinat, prin artificiu este mentinut Director Administrativ pe perioada nedeterminata! Practic PNL si-a asigurat permanent un post de director al Spitalului Judetean Sibiu.
Acum un alt membru PNL preia funcia de Manager al spitalului.
Cat mai politizati aceasta institutie medicala?
Cat va mai permite DNA-ul?
Coco
12.01.2021 09:52
Am ajuns de unde am plecat. O bataie de joc!
Corny
12.01.2021 12:44
eu
PNL = PSD aceeas mizerie e !!!
12.01.2021 13:51
despre dir administrativ ai dreptate...dar dreptatea nu-i pentru ''catei ''.... vezi '' prietena'' dr Lili sau dr GROSU ''demisionari '' dupa...
''mari insistente'', ''prietenii stiu de ce''...
tot eu
12.01.2021 13:59
Enuntul tau e gresit.
Enuntul corect este: PNL = USR / PLUS = PSD aceeas mizerie e !!!!!
ASTA ESTE ENUNTUL CORECT!
@eu
12.01.2021 16:16
FRATILOR!!! Din titlul articolului nu intelegi nimic ,,Fostul administrator public al județului este manager interimar al Spitalului Județean. Adrian Bibu, numit administrator public al județului,, Ce este acum acest Bibu?
13.01.2021 18:28
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia