Tribuna
Forța Dreptei Sibiu va avea candidați în TOATE localitățile din județ
ADVERTORIAL
805 vizualizari
Forța Dreptei Sibiu va avea candidați în TOATE localitățile din județ

Organizația Forța Dreptei Sibiu este pregătită de alegeri, indiferent când vor decide cei din partidul UNIC USL2 să le organizeze și în ce formă, comasate sau separate. Au fost identificați candidați la funcțiile de primari și consilieri locali și județeni și au fost create echipe de specialiști care lucrează la un „Program de Guvernare Locală”. Forța Dreptei a reușit, în timp record, să atragă oameni de bună calitate în cel mai tânăr partid din România - semn că românii vor o alternativă la coaliția USL 2 și la partidele extremiste care bântuie România. 
 
„Ne vom prezenta în fața sibienilor cu oameni gospodari, bine pregătiți, candidați care să nu depindă de Guvern și care nu acceptă să stea cu mâna întinsă și capul plecat în fața baronilor PSD sau PNL. O bună administrare a comunității locale nu înseamnă să cerșești fonduri de la Guvern pentru salarii sau proiecte de investiții, ci să atragi investitori, să creezi locuri de muncă, să oferi servicii medicale și educaționale de calitate la tine în comunitate. PSD a ținut comunități întregi în sărăcie, iar PNL a început șantiere pe ultima sută de metri în mai multe comunități. Patru ani de zile, primarii actuali au stat și au desenat Studii de Fezabilitate și panouri cu informații ce țin de cât și unde se va construi ceva, iar acum, sapă gropi și închid drumuri pentru a începe proiectele. Dacă erau gospodari adevărați, acum terminau șantierele și tăiau panglici. Se pare că aceste alegeri i-au luat pe nepregătite, de data aceasta. Totul este după chipul și asemănarea conducerilor partidului și a Consiliului Județean Sibiu”, a declarat deputatul Constantin Șovăială, președinte al organizației județene Forța Dreptei Sibiu. 
 
Domnia sa a mai spus că aceste conduceri s-au lăudat și fotografiat pentru facebook în perspectiva a cât de bine se vor simți pacienții în Noul Spital Județean, iar acum au rămas mute cele două doamne. Ele mute și sibienii fără spital și cu pagubă de milioane la bugetul local.  
 
Constantin Șovăială a identificat cinci (5) priorități pe care le va cere fiecărui candidat din partea Forței Dreptei să și le asume și să vină cu soluții concrete:
 
1. Infrastructură și servicii calitative de bază: Oamenii au nevoie de drumuri bune, sisteme de canalizare funcționale, iluminat public eficient și acces la apă potabilă curată. Investițiile în aceste domenii esențiale sunt vitale pentru creșterea calității vieții în comunitățile locale.
 
2. Educație și formare profesională: Dezvoltarea comunităților începe cu investiții în viitorul tinerilor. Oferirea accesului la o educație de calitate și la programe de formare profesională adecvate este esențială pentru a le oferi șanse egale de reușită și a dispune de o forță de muncă calificată.
 
3. Oportunități de ocupare a forței de muncă: Crearea și promovarea locurilor de muncă locale sunt cruciale pentru susținerea economiei locale și pentru reducerea șomajului. Viitorii primari ar trebui să se concentreze pe atragerea investițiilor în sectorul privat, precum și pe sprijinirea antreprenoriatului local.
 
4. Acces la servicii de sănătate: Oamenii au nevoie de acces la servicii de sănătate adecvate și la îngrijiri medicale de calitate în comunitățile lor. Primarii ar trebui să lucreze împreună cu autoritățile sanitare și cu organizațiile non-guvernamentale pentru a se asigura că fiecare locuitor are acces la îngrijirea medicală de care are nevoie.
 
5. Sprijinirea familiilor tinere și a unei coeziuni în comunitate: O comunitate puternică este una în care oamenii se simt conectați și sprijiniți. Tinerele familii au nevoie de creșe și grădinițe, iar bătrânii de un sistem de asistență socială funcțional. Coeziunea inter-generațională și implicarea societății civile în viața comunității sunt esențiale pentru rezolvarea problemelor locale. 
 
Dreapta Unită este pregătită să câștige alegerile, oricâte comasări ar face ei și oricâte piedici ar pune. „Vrem și putem să facem o Românie Modernă, cu oameni muncitori și implicați în comunitățile lor”, a mai precizat deputatul Constantin Șovăială.
 
Biroul de presă al Forța Dreptei Sibiu, Februarie 2024

comentarii
6 comentarii

Aceleasi ciume rosii, galbene si multicolore de stanga, vopsite in culori de dreapta. Sunteti voi de dreapta, securisti si comunisti ordinari, tot atat cat a fost si Ceausescu de dreapta. Ciori vopsite ca sa para papagali.
eu
28.02.2024 17:23
IDEIA E BUNA- si sunt de acord-- @eu -- cel putin ceao a fost un mare patriot cu mari scaderi dar tara nu era datoare ca astazi care e condusa de magari politici azi domneste debandada ,miserupismul,spaga,nemusagul etc - daca omul asta va pune in practica ce spune nu vad nimic rau in asta
28.02.2024 18:27
@ 18:27

Sovaiala este securist, domnule. Dumneata nu stii? Pe ce lume traiesti? Ciumele astea ne-au distrus si ne distrug in continuare. S-au rupt din PNL, s-au rupt din PSD si si-au facut un partid comunist la care ii spun "de dreapta". Sunt ciume mincinoase, tu te iei dupa ce spune Sovaiala? Sunt rinoceri tradatori. Isi spun de dreapta si se infiltreaza la putere, dar ei sunt comunisti.
Fara securisti si comunisti in conducere. PUNCT! Nu le mai lua apararea la toate ciumele.
eu
28.02.2024 19:24
nu itieste rusine sa spui ca ceausescu a fost patriot, ceausescu a distrus tara ,primeai 300g de paine pe zi de persoana ,unkg de carne de porc costa 115 lei la viata in magazine nu mai era nimic la fabrici te duceai sa bei sau sa furi, ce teajuta ca tara nu avea datori, tara era saraca, la ora actuala poti sa te scoti singur din saracie daca pui capul la contributie si muncesti in rominia tot pamintul este nelucrat in gradini creste buruiana multi spun ca nu se plateste sa lucrezi la alegeri te duci si alegi partidul care crezi ca e cel mai bun esti om liber ceausescu era ales 99,9 lasuta eu nu lam ales.
29.02.2024 09:39
@ 09; 30-- tu ai citit ce am scris?? se traia greu pe timpul lui ceasca dar nimeni nu intindea mana ca cersitorii oamenii de baza ai infectilor de politruci de azi pentru alegeri ( care subtiaza bugetul facut de cei ce transpira)-- pamanturile erau lucrate sa construit hidro pe rauri si Dunare -- oamenii primeau locuinte tara nu era datoare --asta a infuriat globalistii si iau luat gatul prin ajutorul tradatorilor care ajungand la putere au facut tara praf si pulbere-- daca traia ceao se rezolva problemele societatii si lumea era mai in bine -- afla ca pe timpul lui ceao am facut casa in Sibiu --stand la coada la materiale de constructii-( comlemn)- caramida, tigla etc --nu am beneficiat ca altii de locuinte gratis etc si nu i-mi este rusine sa spun ca ceao a fost un patriot ( nu am fost de acord cu politica impotriva crestinilor care la sfarsit sa mai ameliorat ) -- daca nu sti ce e patriotism atunci taci-- te intreb de ce minti nerusinat ca un kg- de carne era 115 lei am trait in Sibiu si stiu-- Apropo- daca vrei sa-ti faci o casa ( sa ridici tara )_ trebuie sa faci economie--gata cu sticluta si la munca din greu-- daca gati casuta te poti relaxa--daca esti asa de harnic ai fost sa defrisezi campurile nelucrate sau stai cu mana intinsa la straini--te intreb mai ai banuti sa cumperi sau o sa salivezi asa cum spui ca pe timpul lui ceao?
29.02.2024 19:49
erata in loc de 09;30 - corect - 09;39
29.02.2024 19:51
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA