Tribuna
Fonduri nerambursabile pentru persoanele cu handicap
Sorana MAIER
3272 vizualizari
Metodologia de finanţare a proiectelor pentru această categorie a fost aprobată zilele trecute.
Organizaţiile neguvernamentale acreditate ca furnizori de servicii sociale, cu activitate în domeniul protecţiei persoanelor cu handicap, pot primi fonduri pentru proiectele pe care le derulează prin „Strategia naţională pentru protecţia, integrarea şi incluziunea socială a persoanelor cu handicap, în perioada 2006-2013”.
În Monitorul Oficial nr. 544/ 1 august 2011, a fost publicat Ordinul  1788/2011, al ministrului Muncii, familiei şi protecţiei sociale, prin care a fost aprobată Metodologia de selectare şi finanţare a proiectelor, în domeniul protecţiei persoanelor cu handicap pentru anul 2011, se arată într-un comunicat al Instituţiei Prefectului.
Proiectele pot fi realizate în nume propriu sau în parteneriat cu alţi furnizori de servicii sociale publici ori privaţi acreditaţi în condiţiile legii.
Finanţarea nerambursabilă a proiectelor se face exclusiv prin selecţie publică, organizată de Autoritatea finanţatoare (www.anph.ro, Calea Victoriei nr. 194, sect. I, 010097 Bucureşti).comentarii
1 comentarii

Buna ma numesc Cristof Ioan domiciliat in Medias str:Lunci nr:1 bl:1.ap:8.Judetul Sibiu.
In urma unui accident de munca din anul 2003 am fost diagnosticat cu;TETRAPAREZA SPASTICA STATUS MIELOPOLIRADICULONEVRITA,ENCEFALOPATIE SECHELARA CU ELEMENTE DE SOMATIZARE,CEFALEE CRONICA.Sunt in Gradul handicap Grav.
As dori o intrebare;In luna aprilie am primit de la primaria Medias o locuinta sociala garsoniera,peste 5 ani am dreptul sa inprumut bani sa pot cumpara garsoniera si cum se procedeaza.multumesc cu speranta ca voi primi un raspuns ID meu de mess ieste:kristofioan@yahoo.com.
Cristof Ioan
05.08.2011 02:52
Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia