Tribuna
Sevis
"Focus Sibiu" vă aşteaptă la Primărie. Anul 2017 povestit în 100 de imagini!
Liuba STARII
3192 vizualizari
Cele mai importante și inedite momente ale anului precedent au devenit sursă de inspirație pentru patru fotografi din Sibiu. Marți, 23 mai, în Curtea Interioară a Primăriei Municipiului Sibiu, s-a desfășurat cea de-a 11-a ediție a expoziției de fotografie ”Focus Sibiu”.

 

Muzica clasică, creativitatea și insipirația i-au reunit pe unii dintre cei mai talentați fotografi ai Sibiului, respectiv Sebastian Marcovici, Silvana Armat, Dragoș Dumitru şi Cristian Cojocariu. Alături de ei au fost reprezentanţi ai autorităților locale și amatori de fotografie. Proteste, concerte, spectacole, turnee și concursuri, fenomene ale naturii, politicieni și artiști au fost surprinși de obiectivele fotografilor în diferite culori și ipostaze. Publicul s-a arătat încântat de imagini și a aplăudat artiștii.

Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, a apreciat talentul fotografilor și a menționat că “această expoziție reprezintă cel mai bun și bogat raport al activităților desfășurate în orașul nostru”. 

Eroii principali ai acestei seri au mărturisit că au avut emoții mari pentru că au simțit responsabilitatea față de comunitatea sibiană și au încercat să “scrie” istoria orașului.

Expoziția “Focus Sibiu”, alcătuită din 100 de fotografii, poate fi vizitată până în 5 iunie, în fiecare zi lucrătoare, între orele 8 și 16, în curtea interioară a Primăriei Municipiului Sibiu.

FOTO: Răzvan NEGRU

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia