Tribuna
PNL
Focare de COVID-19 la Spitalul de Psihiatrie, Consiliul Județean, ITM și cămine de bătrâni
Laura BUCIU
2104 vizualizari
Focare de COVID-19 la Spitalul de Psihiatrie, Consiliul Județean, ITM și cămine de bătrâni
Foto cu caracter ilustrativ © Arhiva Tribuna

Mai multe focare sunt active în județul Sibiu, cele mai multe la centre pentru persoane vârstnice și la instituții publice, precum Spitalul de Psihiatrie, Consiliul Județean și Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Potrivit Prefecturii Sibiu, la Căminul pentru persoane Vârstnice din municipiul Sibiu sunt 72 de beneficiari pozitivi. Din păcate, trei au murit, dintre cei pozitivi, 17 sunt spitalizați, 52 sunt izolați. Sunt și 10 angajați pozitivi, dintre care doar cinci mai sunt izolați. Au fost identificați 21 de contacți de serviciu și 17 contacți de familie, pentru care s-a dispus măsura de carantină.

Focare active sunt și la două companii producătoare de piese auto. La una dintre ele sunt opt angajați pozitivi, s-au identificat 29 de contacți pentru care s-a dispus măsura de carantină. La altă companie sunt 13 angajați pozitivi, s-au identificat 37 de contacți pentru care s-a dispus măsura de carantină. Tot în mediul privat, un alt focar activ este la o companie producătoare de confecții, unde sunt cinci angajați pozitivi, s-au identificat 28 de contacți pentru care s-a dispus măsura de carantină și la o companie producătoare de ambalaje, unde sunt șapte angajați pozitivi, s-au identificat nouă contacți pentru care s-a dispus măsura de carantină.

La Consiliul Județean Sibiu sunt 10 angajați pozitivi la SARS-CoV-2. S-au identificat 31 de contacți pentru care s-a dispus măsura de carantină.

La Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Sibiu sunt 16 angajați pozitivi, s-au identificat 29 de contacți dintre care 10 de serviciu și 19 contacți de familie pentru care s-a dispus măsura de carantină.

La Secția de Hematologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu sunt 4 angajați pozitivi și 10 pacienți. Au fost testați 35 de persoane din sistemul de sănătate.

Focar este și la Spitalul de Psihiatrie „Dr. Gh. Preda” Sibiu, unde 25 de angajați sunt pozitivi.

DSP Sibiuare în monitorizare și alte focare din județ, cel mai mare fiind la Centrul pentru persoane vârstnice Șelimbăr, aici au fost depistate pozitiv 41 de beneficiari. Dintre ei, opt au decedat, nouă sunt în continuare spitalizați, iar 24 sunt vindecați, Aici au fost și 16 angajați pozitivi dintre care unul izolat și 15 vindecați. Au fost identificați 24 de contacți de serviciu și 78 de familie, pentru care s-a dispus măsura de carantină.

La Unitatea de Asistență Medico-Socială (UAMS) Săliște au fost 47 de beneficiari pozitivi dintre care doi au decedat, 15 sunt încă spitalizați, iar 30 sunt izolați. Un număr de 29 angajați au fost pozitivi, dintre care trei spitalizați și 26 izolați.

La CRRPH Dumbrăveni au fost depistați pozitivi 43 beneficiari, dintre care trei au decedat, șapte sunt încă spitalizați și 34 izolați. Cei 13 angajați pozitivi au fost izolați.

La Unitatea de Asistență Medico-Socială (UAMS) Agnita au fost doi beneficiari pozitivi, ambii spitalizați; precum și doi angajați, ambii izolați.

Centrul de recuperare și reabilitare Neuropsihiatrică Tălmaciu a fost focar, cu 114 de beneficiari pozitivi. Unul este spitalizat, iar 113 sunt izolați. Aici sunt 26 de angajați pozitivi, toți fiind izolați.

La Centrul pentru Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Tălmaciu sunt 4 angajați pozitivi, dintre care unul este spitalizat și trei izolați.

 

comentarii
1 comentarii

Pentru horeeca s au putut putu lua masuri restrictive,da nenumărate sactiuni și puși la zidul infamiei în toate mediile dar în cadrul instituțiilor administrative se face tot posibilul sa fie evitata digitalizarea și obtinerea documentelor online,fiind necesara prezenta fizica pentru orice hârtie,nefiind considerate valide decât cele scoase de imprimanta instituției emitente , alergându-te de la o coada la ata intre birouri , locul ideal de contaminare atât a ,,codasilor'' cât și a ,,biroasilor"
22.10.2020 12:05
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Comunicat de presa final

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia