Tribuna
Focar de COVID-19 la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Sibiu
Laura BUCIU
1149 vizualizari
Focar de COVID-19 la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Sibiu
© Razvan NEGRU

Direcția de Sănătate Publică Sibiu a anunțat, miercuri apariția unui focar de COVID-19 la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Sibiu, unde 12 angajați au fost confirmați pozitiv. Pentru 7 contacți s-a dispus carantina la domiciliu.

Alte două focare sunt într-o companie furnizoare de echipamente industriale din Șura Mică, cu cinci angajați pozitivi, șapte contacți în carantină la domiciliu și într-o companie producătoare de articole de voiaj și marochinărie din Sibiu: 7 angajați pozitivi, 8 contacți pentru care s-a dispus măsura de carantină la domiciliu.

S-a luat legătura cu reprezentantul legal al unităților pentru a se dispune măsurile necesare pentru limitarea extinderii infecției cu coronavirus, s-au solicitat planurile de măsuri adoptate de către fiecare unitate în actualul context epidemiologic și s-a comunicat perioada de carantină pentru fiecare caz în parte.

De asemenea, specialiștii le-au recomandat angajaților să își monitorizeze starea de sănătate prin medicul de familie, iar dacă prezintă simptome să apeleze serviciul 112 pentru a fi transportați la spital pentru investigații și tratament de specialitate.

S-a recomandat, totodtă, și dezinfecția spațiilor, iar unitățile au pus la dispoziție dezinfectanți, echipamente de protecție și au luat măsuri pentru distanțarea socială.

 

comentarii
3 comentarii

interesant,inainte nu era nimeni covidat,acum dupa untold focare..........focare............ se minte undeva,cred ca pe la dsp-ul politic
adt3
15.09.2021 17:03
erau vaccinati? daca erau, ce facem, o sa o tinem langa danga cu carantinari si peste 100 de ani? ca nu dispare virusul, va asigur.
15.09.2021 17:55
Acum o luna chefuri la mare promovate intens de mass media ..fără covid... acum o săptămână festival Untold promovat intens de mass media... toate bune! Și acum dintr-o data reapare covidel! Nu trebuie sa fii conspiraționist dar îți pui niște întrebări. Logica ce am invatat-o la școală lipsește complet și suntem luați cu toții de prosti. Unde sunt răcelile și gripele clasice? Au dispărut complet și a rămas numai covidul? Ceva nu se pupa.
Senza?ional totusi
15.09.2021 21:21
Din aceeasi categorie
SEVIS

koenigfrankstahl

Compa

WISAG

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Eurotrip
Valea Viilor Comunicat 2
Licitatie publica

accentmedia