FITS 2022
Tribuna
Focar de COVID-19 la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Sibiu
Laura BUCIU
1386 vizualizari
Focar de COVID-19 la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Sibiu
© Razvan NEGRU

Direcția de Sănătate Publică Sibiu a anunțat, miercuri apariția unui focar de COVID-19 la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Sibiu, unde 12 angajați au fost confirmați pozitiv. Pentru 7 contacți s-a dispus carantina la domiciliu.

Alte două focare sunt într-o companie furnizoare de echipamente industriale din Șura Mică, cu cinci angajați pozitivi, șapte contacți în carantină la domiciliu și într-o companie producătoare de articole de voiaj și marochinărie din Sibiu: 7 angajați pozitivi, 8 contacți pentru care s-a dispus măsura de carantină la domiciliu.

S-a luat legătura cu reprezentantul legal al unităților pentru a se dispune măsurile necesare pentru limitarea extinderii infecției cu coronavirus, s-au solicitat planurile de măsuri adoptate de către fiecare unitate în actualul context epidemiologic și s-a comunicat perioada de carantină pentru fiecare caz în parte.

De asemenea, specialiștii le-au recomandat angajaților să își monitorizeze starea de sănătate prin medicul de familie, iar dacă prezintă simptome să apeleze serviciul 112 pentru a fi transportați la spital pentru investigații și tratament de specialitate.

S-a recomandat, totodtă, și dezinfecția spațiilor, iar unitățile au pus la dispoziție dezinfectanți, echipamente de protecție și au luat măsuri pentru distanțarea socială.

 

comentarii
3 comentarii

interesant,inainte nu era nimeni covidat,acum dupa untold focare..........focare............ se minte undeva,cred ca pe la dsp-ul politic
adt3
15.09.2021 17:03
erau vaccinati? daca erau, ce facem, o sa o tinem langa danga cu carantinari si peste 100 de ani? ca nu dispare virusul, va asigur.
15.09.2021 17:55
Acum o luna chefuri la mare promovate intens de mass media ..fără covid... acum o săptămână festival Untold promovat intens de mass media... toate bune! Și acum dintr-o data reapare covidel! Nu trebuie sa fii conspiraționist dar îți pui niște întrebări. Logica ce am invatat-o la școală lipsește complet și suntem luați cu toții de prosti. Unde sunt răcelile și gripele clasice? Au dispărut complet și a rămas numai covidul? Ceva nu se pupa.
Senza?ional totusi
15.09.2021 21:21
Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

LINIA VERDE

Comunicat de presa

Comunicat de presa

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat de presa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA