Tribuna
FlixBus și Atlassib vor colabora pentru a oferi pasagerilor o rețea de destinații extinsă și mai multe opțiuni de călătorie accesibile și sustenabile
FlixBus și Atlassib vor colabora pentru a oferi pasagerilor o rețea de destinații extinsă și mai multe opțiuni de călătorie accesibile și sustenabile

FlixBus anunță un parteneriat cu Atlassib, unul dintre cei mai importanți operatori de servicii de transport cu autocarul din România. Prin colaborarea dintre Atlassib și FlixBus pasagerii vor avea la dispoziție peste 50 de noi destinații și mai mult de 4700 de noi conexiuni. Peste 100 de orașe din România vor fi conectate cu orașe din Italia, Germania și Franța.

Atlassib, unul dintre cei mai mari operatori de transport de persoane din România, va colabora pentru operarea rutelor internaționale cu FlixBus, compania travel-tech cu cea mai extinsă rețea de autocare interurbane din Europa. Prin acest parteneriat pasagerii români vor avea acces la călătorii spre peste 50 de noi destinații din Italia, Germania și Franța. Primele curse operate de Atlassib în colaborare cu FlixBus vor începe pe data de 2 decembrie. Noile rute puse la dispoziție prin colaborarea Atlassib - FlixBus oferă posibilități de călătorie pentru pasagerii din peste 100 de orașe din România și peste 4700 de noi conexiuni. Printre destinațiile disponibile se numără orașe precum Paris, Lyon, Bologna, Roma, Florența, Torino, Bielefeld, sau Frankfurt. Compania Atlassib, cu sediul în Sibiu, este una dintre cele mai importante companii de transport local recunoscută pentru serviciile sale de transport internațional către Europa.

„Considerăm că a sosit momentul să ne concentrăm activitatea asupra sectoarelor prioritare ale Grupului, iar parteneriatul cu FlixBus ne va susține pentru a garanta un serviciu de calitate pentru liniile noastre internaționale. Cu ajutorul digitalizării și a conectării la o rețea extinsă de destinații, ne dorim să oferim pasagerilor români posibilitatea de călători mai ușor în Europa și să atragem mai mulți turiști străini spre Sibiu ”, a declarat Florin Mușan, director general Atlassib.

Autocarele verzi FlixBus oferă o rețea de transport extinsă care conecteză România cu destinațiile  europene în care sunt cele mai mari comunități de români în țări precum Italia, Spania, Germania sau Franța. Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul FlixBus și prin intermediul aplicației,  dar și din agențiile de turism partenere și agențiile Atlassib. FlixBus colaborează cu agenții partenere care vând bilete în peste 1.500 de puncte de vânzare în România. Prin acest parteneriat rețeaua de vanzări se extinde adăugând peste 100 de puncte de vânzare Atlassib.

Modelul de afaceri FlixBus se bazează pe o colaborare unică la nivel internațional cu companiile locale de transport. Atlassib se va ocupa de operarea rutelor, în timp ce FlixBus va fi responsabil de optimizarea rețelei, dezvoltarea tehnologică, planificarea rețelei, controlul operațiunilor, marketing și vânzări, dar și de managementul calității. Din 2013, FlixBus a încheiat parteneriate cu peste 1000 de parteneri de transport din întreaga lume. Combinarea călătoriilor prietenoase cu mediul și accesibile cu un produs de înaltă calitate și standarde stricte de siguranță a fost rețeta de succes a FlixBus atât pe piețele din Europa, America Latină și în Statele Unite ale Americii.

Plecări din peste 100 de localități din România

Pasagerii români vor putea beneficia de curse directe, cu plecare din peste 100 de localități din România, acoperind atât orașe mari, precum Sibiu, Brașov sau București, cât și localități mai mici, unde nevoia de mobilitate și conectare este esențială, cum ar fi Bicaz, Cristu Secuiesc, Iernut sau Filiași.

„Timp de trei decenii, Atlassib a fost și continuă să fie o poartă deschisă spre Europa pentru români, iar prin parteneriatul cu FlixBus vom conecta peste 100 de orașe din România la cea mai extinsă rețea de autocare din Europa. Astfel, pasagerii vor avea acces la și mai multe destinații prin posibilitatea de interconexiune pe care o oferă FlixBus. De asemenea, prin această colaborare Sibiul va fi și mai conectat la întreaga rețea europeană și sperăm să atragem turiști străini și tineri care să descopere această zonă”, a declarat Florin Mușan, director general Atlassib.

„Această colaborare înseamnă și o creștere semnificativă a conexiunilor din rețeaua noastră spre Italia, o țară în care avem o comunitate importantă de români. De asemenea, suntem bucuroși să începem această colaborare chiar din luna decembrie, astfel încât să putem oferi românilor din străinătate mai multe opțiuni pentru a se putea întoarce acasă și a petrece Sărbătorile alături de cei dragiUnul dintre obiectivele noastre este să oferim alternative de călătorie mai ales în regiuni în care oamenii nu au acces la servicii de mobilitate”, a precizat Adrian Rășoiu, reprezentant FlixBus România.

 Despre Atlassib

Fondat în 1993, la Sibiu, de către cunoscutul om de afaceri Ilie Carabulea, Atlassib a devenit în scurt timp cel mai mare transportator de persoane din România, și unul din cele mai puternice branduri din țară. În cei 30 de ani de activitate, românii din întreaga Europă au beneficiat de servicii impecabile de transport persoane și coletărie, oferite de Atlassib. Cu autocarele companiei, se poate călători în Germania, Italia, Austria, Franța, Belgia sau Olanda, iar călătorii beneficiază de asistență non-stop și bilete care pot fi achiziționate atât online, cât și direct din agențiile proprii.

 

 


comentarii
10 comentarii

Nu am inteles din articol cu autobuzele cui se face transportul?
newman
20.11.2023 17:58
Atlassib a murit de mult !retin ca se fac prin alte firme transport ! Acu a inviat sau ???
Stefi
20.11.2023 18:14
S a mai incercat acum
Cativa ani , esec total ! Din nou ?
Dani dany
20.11.2023 18:16
Cursa la Aiud la biblioteca este?
Babu Ilie
20.11.2023 21:50
Da . Cursă la Aiud pentru Jumira ?
Nu găsiți?
În loc să vină românii acasă să se iîncurajeze pentru revenirea lor în țară se fac parteneriate între Non Sense compania Flix în Pix și Jumira Bitch Hotel
Ce porcărie de articol de altfel o porcărie de ziar Tribuna asta a voastră
Leo
21.11.2023 00:04
Bitch jumirauam suck the power of babuilia ,keep calm and lucid constantamarina ,bich jumirauam is the most bos of youh.ratati
Jumirauam
21.11.2023 05:33
Ce comentarii idioate!!!!
Sibian
21.11.2023 05:50
Nu ne mai facem bine ca neam si popor! Ne dam bogatiile strainilor care ne jefuiesc pamantul si avutia!
Saveta Trascalau
21.11.2023 09:39
Exista oare si rute spre Istanbul, Atena? Sau o ruta spre Balcani ... Belgrad, Skopje. Ar fi interesant. Toate rutele sunt spre Italia, Germania etc. dar pe vecinii nostri nu ai cum sa ii vizitezi daca nu ai masina personala.
Stefi
21.11.2023 11:33
Saracii
Atlassibcarenumaie
21.11.2023 17:21
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA